Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Parhaat hinnat

Tilaa uutiskirje

Saapuminen Istanbuliin

Istanbul

Istanbulin lentokenttä Atatürk havalimani sijaitsee kaupungin eurooppalaisella puolella. Istanbuliin pääsee sekä charter- että reittilennoilla. Suomesta voi lentää suoraan Istanbuliin sekä Finnairin että Turkish Airlines -lentoyhtiön vuoroilla.

Ulkomaan ja kotimaan terminaalit ovat lentokentällä vierekkäin, ja siellä on kaikkea, mitä lentokentällä voi toivoa: matkailutoimisto, autonvuokrausta, pankkiautomaatteja, ravintoloita ja kauppoja. Lentokentältä keskustaan pääsee noin puolessa tunnissa. Voit matkustaa Havas-lentokenttäbussilla. Se on kätevä kulkuväline, joka liikennöi tunnin välein. Matka maksaa noin 3 euroa. Lentokentällä on myös sisäänkäyntejä metroon. Metrolla pääsee Esenlerin linja-autoasemalle varttitunnissa ja Aksarayhin 30–40 minuutissa. Aksarayssä voi vaihtaa raitiovaunuun Sultanahmetiin ja Eminönuun päin. Jos haluat ajaa keskustaan taksilla, matka maksaa noin 10 - 20 euroa.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer