Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Istanbulin yöelämä

Istanbul

Istanbulin huvielämä on täynnä vastakohtia. Istiklal-paraatikadulla yöelämä kulkee kaikkien rajojen yli ja ali. Trancea, raskasta metallia, teknoa, diskoa, vatsatanssia ja valittavaa arabeskimusiikkia. Jokaiselle löytyy klubi.

Orient House, Tiyatro Caddesi 27, lähellä President-hotellia. Koko ilta sisältäen vatsatanssia, päivällisen ja juoman noin 50 eurolla. www.orienthouseistanbul.com

Nu Pera, Mesrutiyet Caddesi 147. Ylellinen baari lähellä kuuluisaa Pera Palace -hotellia. Muista käydä kattoterassilla, josta on upeat näkymät. Siemaile juomaa Boleron tahtiin ja ihaile samalla Kultaista Sarvea.

Reina Night Club, Mualim Naci Caddesi 44, Istanbulin trendikkäin ja ylellisin yökerho. Sinne voi saapua myös veneellä. Edellyttää kuitenkin jäsenyyttä. Jos löydät jonkun, jolla on jäsenyys, voit päästä sisään vieraana. Suuri tanssilattia ja useita ravintoloita ja baareja Bosporin äärellä. www.reina.com.tr

Laila, Muallim Naci Caddesi 141/42, Ortaköy (aivan Bosporin sillan alla). Kilpailee yökerhojen ykkösen Reinan kanssa nuorten, kauniiden ja rikkaiden suosiosta. Jättiläisdisko, jossa on uima-allas, valokuvamalleja ja runsaasti baareja. Avoinna vain kesäaikaan.

Bilsak Bes Kat, Siraselviler Caddesi, Soganci Sokak. Hienostunut baari, jossa on pieniä annoksia ja mahtava näköala Bosporin ylle. Houkuttelee sekä pukumiehiä että taiteilijoita.

Jazz Café, Hasnun Galip Sok 20. Useiden kerrosten kokoinen, mutta erittäin viihtyisä. Istanbulilaiset istuvat pienten pöytien ympärillä juttelemassa, juomassa olutta ja laulamalla kovaäänisesti sekä Stevie Wonderia että turkkilaisia kansanlauluja. Jazz-yhtyeet soittavat elävää musiikkia useina päivinä viikossa.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer