Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Pariisin ravintolat

Pariisi

Pariisi yhdistyy monien mielessä ruokaan ja viiniin. Ranskalainen keittiö onkin yksi maailman parhaista. Keittotaidon pääkaupunki ei ole edullinen, mutta nautinto on sitäkin suurempi. Älä siis pihistele syömisen suhteen. Anna ruoan, raaka-aineiden ja luovuuden yhdistyä unohtumattomaksi elämykseksi. Tähyile hyviä erikoistarjouksia. Bistroissa ja ravintoloissa on yleensä tarjolla etukäteen suunniteltu päivän ruokalista. Siihen sisältyy alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Varaa pöytä mieluiten etukäteen.

Ravintolavinkkejä Pariisissa

Brasserie Lip, 151 boulevard Saint-Germain, metroasema Mabillon. Kallis, mutta hyvä vuonna 1880 perustettu ravintola. Historialliselta kannalta tunnettujen taiteilijoiden oleskelupaikka. Hintataso: Keskitasoa.

Le Coupole, 102 boulevard du Montparnasse, metroasema Vavin. Suuri ja laadukas ravintola, joka avattiin vuonna 1927 ensin amerikkalaisena baarina. Erikoistunut ostereihin. Käsittää myös kahvilaosan. Pylväitä ovat koristelleet tunnetut taiteilijat, muun muassa ruotsalainen Isaac Grünewald. Taiteilijapiirit kokoontuivat täällä 1920-lopulla. Hintataso: Keskitasoa.

Les Deux Moulins, 15 rue de Lepic, metroasema Blanche. Täällä kuvattiin viisi Oscar-ehdokkuutta kahminut elokuva Amélie vuonna 2001. Baari ja brasserie, jossa saa hyvää ruokaa. Suosittu sunnuntaibrunssi. Amelie-turistit ja vakioasiakkaat viihtyvät ravintolassa sulassa sovussa. Hintataso: Keskitasoa.

Chez Omar, 47 rue de Bretagne. Métroasema Filles Du Calvaire, Arts-et-Métiers. Marokkolaista ruokaa vanhassa ranskalaisessa ravintolassa, jonka pöydissä näkee paljon tunnettuja pariisilaiskasvoja. Hintataso: Keskitasoa.

Spoon, 14 rue de Marginan. Metroasema Franklin D Roosevelt. Alain Ducasse avasi Spoonin vuoden 1998 lopussa. Spoon on täysin uusi konsepti, jossa on yhdistelty ruokaperinteitä kaikkialta maailmasta. Myös ruokajuomat ovat eri puolilta maailmaa. Ateria suunnitellaan itse, tosin tietysti keittiöpäällikön avustuksella. Hintataso: Kallis.

Le vieux bistro, 14 rue du Cloitre-Notre Dame, 4 arr, metroasema Cité tai St-Michel. Nauti täällä klassinen, mehukas boeuf bourguignon kiivettyäsi Notre Damen rappusia uupumukseen asti. Hienoa ruokaa ja Bordeaux'n viinejä. Voit aterioida viihtyisässä bistrossa tai ilmavalla terassilla.

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Pariisi 171,98 €     3 marrask. 7 marrask.
Helsinki Pariisi 184,83 €     23 lokak. 11 marrask.
Helsinki Pariisi 206,43 €     18 lokak. 24 lokak.
Helsinki Pariisi 274,68 €     3 marrask. 7 marrask.
Helsinki Pariisi 291,49 €     3 jouluk. 23 jouluk.
Helsinki Pariisi 346,09 €     3 jouluk. 23 jouluk.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer