Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Pariisi

Pariisi

Pariisi – nautiskelijoiden kaupunki

Pariisi sopii loistavasti hyvän ruoan ja romantiikan ystäville. Viiniä ja herkullinen ateria pittoreskissa ravintolassa ja iltakävely käsi kädessä rakastetun kanssa jollakin Seinen lukuisista silloista. Ehkäpä niistä vanhimmalla, Pont Neufillä. Oikealla kohoaa korkeuksiin Eiffel-tornin tuttu hahmo ja vasemmalla näkyy Notre Damen vaikuttava julkisivu. Jonkin matkan päässä on ainutlaatuinen kirjakauppa Shakespeare & Co, jossa on oleskellut sellaisiakin suuruuksia kuin Ernest Hemingway ja James Joyce.

Pariisi on täynnä historiaa, kirjailijoita, taiteilijoita ja vilkkaita kahvilakeskusteluja. Pariisi on myös elämää kuhiseva ja monikulttuurinen suurkaupunki, jossa on yhdeksän miljoonaa asukasta. Tulevaisuus on täällä menneisyyden rinnalla. Pariisi on pitkälti maineensa veroinen kulttuuriromantikon itsestäänselvänä valintana. Kaupungissa on loistava tilaisuus astella kuuluisien kirjailijoiden ja taidemaalareiden jalanjäljissä. Täällä asui ja työskenteli Pablo Picasson, James Joycen ja August Strindbergin kaltaisia suurmiehiä.

Pariisi on suurkaupunki, jossa on myös suurkaupungin ongelmat. Varo siksi taskuvarkaita turistinähtävyyksien luona, toreilla ja metrossa.
Silloistaan tunnettu Pariisi on todellakin kaupunki, johon rakastuu.


Kartta

Header
Subject
Body
Footer