Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Pariisissa

Pariisi

Pariisi on yksi maailman suurimmista muotikaupungeista. Täältä löytyy kaikkea mahdollista ylellisyystuotteista ihaniin kirpputorilöytöihin.

Triangle d'Or -alueella myydään haute couture -tuotteita, ja trendikkäimmät muotiliikkeet ovat Place de la Concorden, Riemukaaren ja Place de l'Alma'n lähistöllä. Boulevard Haussmannilla sijaitsevat kuuluisat tavaratalot Printemps ja Galeries Lafayette, joista löytyvät kaikki mahdolliset suuret merkit. Osoitteessa 4 boulevard Rochechouart sijaitseva Tati on Ranskan vastine H&M-ketjulle.

Alléosse, 13 rue Poncelet, www.fromage-alleosse.com. Juustoliike, jossa kaikki juustot valmistetaan perinteisillä menetelmillä.

Réciproque, 175 boulevard St-Germain, www.reciproque.fr. Secondhand-liike, jossa myydään huippusuunnittelijoiden vaatteita.

Marché de la Porte de Vanves osoitteessa av Georges-Lafenestre/av Marc-Sangnier 75014 on tori, joka ihastuttaa vanhojen kirjojen, posliiniesineiden ja soitinten ystävää. Tori on avoinna koko viikonlopun. Sinne kannattaa tulla varhain lauantaiaamuna.

Shakespeare & Company, 37 rue de la Bucherie, metroasema Place Saint Michel tai Maubert Mutualité, www.shakespeareco.org. Legendaarinen kirjakauppa, jonka amerikkalainen Sylvia Beach perusti vuonna 1919.

La samaritaine Kaunis belle époque -rakennus, jossa on mosaiikkeja ja kultauksia. Äskettäin uusittu tavarataivas, jossa on tarjolla ylellistä muotia. Kauneus- ja kosmetiikkaosasto on erittäin laaja. 19 rue de la Monnaie, 1 arr, www.lasamaritaine.com. Metroasema Pont Neuf.

Le bon marché Pariisin vanhin tavaratalo. Monien mielestä se on myös niistä paras. Hyvä valikoima sekä miesten että naisten muotia. Tavaratalolla on oma, arvossa pidetty valikoima puuvillapaitoja. Viereisessä rakennuksessa on runsas ruokatori. Tavaratalosta löytyy taidegalleria, baari ja ravintola. 24 rue de Sèvres, 7 arr, www.bonmarche.fr. Metroasema Sèvres-Babylone.

Printemps on suuri tavaratalo, joka on täynnä tunnettujen merkkien tavaraa. Talossa on kuuden kerroksen verran muotia miehille ja naisille. Pariisin suurin valikoima kenkiä. Tarjolla on myös paljon sisustustavaraa. Yhdeksännessä kerroksessa on viehättävä ravintola. 64 bd Haussmann, 9 arr, www.printemps.com. Metroasema Havre-Caumartin ja RER Auber.

Galignani Mantereen vanhin englantilainen kirjakauppa. Varmaa osaamista. 224 rue de Rivoli, 1 arr, Metroasema Tuileries.

Bouquinistes Vihreitä kirjalaatikoita Seine-joen rannoilla. Kuluneita pokkareita. Ainutlaatuinen tunnelma. Tingi hinnoista ja nauti! Aloita selaaminen Quai de Montebellolta ja Quai St-Micheliltä.

Agnès b, 2,3,6,10, 19 rue du Jour, 1 arr. Metroasema Les Halles tai Etienne-Marcel Varma paikka. Ainutlaatuista suunnittelua ja laatua. Neuleita ja hameita, jotka kestävät. Liikkeitä eri puolilla kaupunkia naisille, miehille, lapsille ja urheilua varten.

Pinko Aistikasta juhlamuotia, joka saa innoituksensa 1970- ja 1980-luvun diskoista. 36 rue Etienne-Marcel, 2 arr. Metroasema Etienne-Marcel.

Gelati Kenkiä gaalailtoihin, tanssiaisiin ja yökerhoon. Upeaa muotoilua edulliseen hintaan. 6 rue St-Sulpice, 6 arr, puhelin 01-432 567 44. Metroasema Odeon. Avoinna maanantaista lauantaihin.

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Pariisi 339,30 €     24 jouluk. 31 jouluk.
Helsinki Pariisi 341,95 €     12 jouluk. 17 jouluk.
Helsinki Pariisi 353,27 €     27 jouluk. 1 tammik.
Helsinki Pariisi 356,16 €     12 jouluk. 17 jouluk.
Helsinki Pariisi 374,74 €     4 tammik. 8 tammik.
Helsinki Pariisi 422,56 €     4 tammik. 8 tammik.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer