Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Nizzan ravintolat

Nizza

Ravintolavinkkejä Nizzassa

Nizza on kaupunki, jossa useimmat maailman keittiöt ovat edustettuina. Kaupungissa käydessä on kuitenkin tietysti maistettava paikallisia erikoisuuksia. La Cuisine Niçoise on läheistä sukua italialaiselle keittiölle, ja kaupungissa syödään mielellään pastaa tai pizzaa.

Paikallisiin erikoisuuksiin lukeutuvat socca, kikhernejauhoista valmistettu pannukakku sekä pan bagnat, oliiviöljyä, valkosipulia, salaattia, sipulia, anjovista ja oliiveja sisältävä leipä. Paikallisia herkkuja ovat myös mangoldipiiras tarte au blette ja tietysti maailmankuulu salade niçoise, jossa on tonnikalaa, munaa ja anjovista.

Useimmat ravintolat avaavat ovensa lounasaikaan kello 12.00–12.30. Pari tuntia myöhemmin ne sulkevat ovensa ja avautuvat uudelleen päivällistä varten noin kello 19.30.

Auberge du Soleil, 9 rue d´ltalie. Ravintolan on omistanut sama iloinen pariskunta vuodesta 1960 asti. Tarjottava ruoka on paikallisen tyylin mukaista. Hintataso: Edullinen.

Nissa Socca, 5 rue Sainte Réparate. Paikallisten asukkaiden suosikki. Tarjoaa paikallisen keittiön ruokalajeja. Hintataso: Ei edullinen eikä kallis.

Indyana, 11 rue Gustave Deloye. Yhdistelee taitavasti itämaista ja yksinkertaista ruoanlaittoa. Yksi Nizzan tyylikkäimmistä paikoista. Pöytä kannattaa ehdottomasti varata etukäteen, koska väkeä on yleensä paljon. Hintataso: Ei edullinen eikä kallis.

Chantecler and La Rotonde, Hôtel Negresco, 37 promenade des Anglais. Kaksi eri ravintolaa, joissa on erilainen hintataso. Chantecler on Nizzan paras ravintola. Hintataso: Kallis.

L'Âne Rouge, 7 quai des Deux-Emmanuel. www.anerougenice.com. Klassinen gourmet-ravintola, joka on erikoistunut hummereihin. Hintataso: Kallis.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer