Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Nizzassa

Nizza

Useimmat kaupat ovat avoinna maanantaista lauantaihin kello 10.00–19.00. Jotkut niistä sulkevat ovensa pariksi tunniksi lounasaikaan. Vanhassa kaupungissa on tavallista, että kaupat ovat suljettuina sekä sunnuntaisin että maanantaisin.

Avenue Jean Médecin Suuri kauppakatu, jonka varrella on ostoskeskus, tavaratalo ja lukuisia pienempiä kauppoja. Tarjonta on valtava.

Avenue de Suède, Rue paradis och Avenue de verdun Nämä kolme katua muodostavat kolmion, jossa on ylellisiä merkkiliikkeitä, kuten Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Cartier, Armani, Kenzo ja Max Mara.  Läheisillä kävelykaduilla on paljon pikkuliikkeitä, joissa on huomattavasti edullisemmat hinnat.

Eurodif Ranskan vastine H&M-ketjulle. Edulliset hinnat, laaja valikoima koko perheelle, kohtalaisen hyvä laatu ja melko trendikäs tyyli. Eurodifillä on lähes 100 myymälää eri puolilla Ranskaa

Vieux Nice Vanhassa kaupungissa on koko kaupungin hauskimmat ja omaperäisimmät ostospaikat. Herkkukauppoja, omalaatuisia pikkuliikkeitä, matkamuistokauppoja ja second hand -putiikkeja.

Galeries Lafayette Pariisilaistavaratalon suurin tytäryhtiö pääkaupungin ulkopuolella. Viidessä kerroksessa myydään laadukkaita vaatteita, asusteita, kauneustuotteita, kotitaloustavaroita, ruokaa, viiniä ja paljon muuta. 6 Avenue Jean Médecin, www.galerieslafayette.com.

Nice etoile Jättiläismäinen, keskeisellä paikalla sijaitseva ostoskeskus. Moderni ja hyvällä maulla toteutettu ostoskeskus, jonka neljässä kerroksessa toimi noin 80 ylellistä ja vaatimattomampaa liikettä. Tarjolla on lähes mitä tahansa
CD-levyistä ja kirjoista vaatteisiin ja huonekaluihin. 30 Avenue Jean Médecin.

Cap 3000 Vielä Nice etoileakin suurempi ostoskeskus. Se on Ranskan Rivieran suurin. Pitkät käytävät ovat täynnä hyvinhoidettuja kauppoja, erityisesti kenkä- ja vaatetarjonta on laaja. Cap 3000 sijaitsee Nizzan ulkopuolella lentokentän lähellä. Ostoskeskukseen pääsee Rapides Côte d’Azur -bussiyhtiön bussilla 200, joka liikennöi Nizzan ja Cannesin välillä (bussit lähtevät bussiterminaalista (gare routière) Promenade du Paillon -kadulta) ja pysähtyvät ostoskeskuksessa.

Cours Saleya on ihastuttava kukkatori, joka on avoinna tiistaista sunnuntaihin. Maista glaseerattuja tai karamellisoituja hedelmiä, jotka ovat paikallinen erikoisuus. Maanantaisin paikalla on kirpputori.

Moustache Liike, jossa on hienostunutta miesten muotia. Kaupassa on myös naisten osasto. Edulliset hinnat. 17 Avenue Jean Médecin.

Cave de la Buffa, 49 rue de la Buffa. Kaupungin paras viininmaistelupaikka perinteisessä viinikellarissa.

Colle sur Loup -katu on täynnä antiikkiliikkeitä.

 

Kartta

Header
Subject
Body
Footer