Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Nizza

Nizza

Nizza – 300 päivää aurinkoa Enkelten lahdella

Rivieran pääkaupunki on Nizza. Se on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki. Nizzassa on enemmän gallerioita, hotelleja ja museoita kuin missään muualla Ranskassa pääkaupunkia Pariisia lukuun ottamatta. Nizza on kaunis ja ystävällinen kaupunki, jossa on nuorekas tunnelma. Nizza pystyy edelleen lumoamaan kävijänsä. Kaupunkiin houkuttelevat vilkas huvielämä, monipuolinen kulttuurielämä, ihailtu ruoanlaittotaito, ihana ilmasto ja täysin ainutlaatuinen tunnelma, jonka halua kokea yhä uudelleen. Nizzassa voi uida keskellä kaupunkia, kuljeskella vanhan kaupungin mutkaisilla kujilla, katsella sataman loistojahteja ja tutustua värikkäisiin markkinapaikkoihin.

Välimeren aallot huuhtelevat rantaa kauniin ja myyttisen Promenade des Anglais -rantakadun varrella. Täällä voi kuljeskella kaikessa rauhassa ja ihailla aurinkoa, kun se laskee Enkelten lahteen. Nizzassa on vuodessa yli 300 päivää auringonpaistetta, mikä tekee siitä täydellisen lomaparatiisin ympäri vuoden. Ruoka maistuu täällä oliiviöljyltä ja tuoreilta sitruunoilta ja viini on viileää. Voit rentoutua kukoistavissa puistoissa tai pitää tauon yhdessä lukuisista kahviloista. Tunne ravintoloiden ja baarien tuoksut ja äänet. Ilta on nuori ja yö pitkä.

Nizzassa ollaan tarkkoja historiallisten kohteiden säilyttämisestä. Vanhoja rakennuksia hoidetaan, ja okranvärisiä seiniä pestään ja restauroidaan säännöllisesti. Täällä on onnistuttu yhdistämään menneiden aikojen kauneus kukoistavaan matkailuteollisuuteen.

Kaupunki on tunnettu myös siitä, että siellä järjestetään useita suuria kansainvälisiä kulttuuri- ja urheilutapahtumia. Jos haluat tutustua Ranskan Rivieran hienostuneimpaan tarjontaan sekä nauttia samalla suurkaupungin sykkeestä ja merestä, Nizza on epäilemättä paras mahdollinen valinta lomakohteeksi. Nizzassa ja muualla Ranskan Rivieralla lomailee paljon erittäin varakkaita ihmisiä, joten myös taskuvarkaita voi olla paikalla. Pidä siis huolta laukustasi.


Kartta

Header
Subject
Body
Footer