Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Madridin ravintolat

Madrid

Ravintolasuosituksia Madridissa

Espanjalainen keittiö on täynnä tulisia makuja ja jännittäviä raaka-aineita. Madridissa on paljon ravintolatarjontaa sekä espanjalaisten ruokien että monenlaisten kansainvälisten keittiöiden tarjontaa.

Botín, Calle de Cucherillos 17, www.casabotin.com. Tämä on yksi Euroopan vanhimmista ravintoloista. Botín avasi ovensa vuonna 1725, ja siellä tarjotaan edelleen perinteistä espanjalaista kotiruokaa. Kävijät arvostavat tätä. Puulämmitteisessä uunissa valmistetaan muun muassa porsasta ja kastilialaista lammasta. Hintataso: Keskitasoinen.

Casa Labra, Calle de Tetuán 12, Vanha tapas-baari, joka on madridilaisten suosiossa. Tänne tulee mielellään yhä uudelleen. Hintataso: Edullinen.

La Panza es Primero, Calle Libertad 33, www.lapanzaesprimero.com. Erittäin hyvämaineinen meksikolainen ravintola, joka on usein tupaten täynnä. Hyvän meksikolaisen ruoan lisäksi on tarjolla tietysti meksikolaista olutta ja tequilaa. Hintataso: Edullinen.

Casa Alberto, Calle Huertas 18, www.casaalberto.es. Ihastuttava tapas-baari, jossa on hyvä tunnelma. Sisustuksessa on käytetty viinipulloja ja ilmakuivattua kinkkua. Kivilattia, ääntä ja vanhoja puupöytiä. Hintataso: Edullinen/kohtuullinen.

Lhardy, Carrera de San Jerónimo 8, www.lhardy.com. 1800-luvun ravintola, jossa on kristallikruunuja ja tummaa puuta. Keittiö on ranskalaisvaikutteinen, mutta ravintola sopii erinomaisesti myös cosido madrileño -padan maistamiseen. Hintataso: Kallis.

Champagnería Gala, Calle Moratin 22. Katalonialaisia erikoisuuksia viheriöivällä patiolla, kasveja ja lasikatto. Hintansa arvoinen ravintola, jossa paellasta on saatavilla 20 eri versiota. Hintataso: Keskitasoinen.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer