Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Madridin yöelämä

Madrid

Madridin baarit ja yökerhot


Madridilaisten sosiaalinen elämä keskittyy erityisesti baareihin. Kirjailijat, opposition edustajat ja toimittajat ovat keskustelleet kautta aikojen baareissa kaikesta mahdollisesta. Nykyään Madridin yöelämä on vilkkaampaa kuin koskaan. Jos haluat päästä nopeasti baarista toiseen, käy Santa Ana -toria ympäröivässä korttelissa. Siellä juhlivat sekä turistit että paikalliset asukkaat.

Gula Gula, Gran Vía 1, www.gulagula.net. Laulavia tarjoilijoita, joilla on pikkuruiset nahkashortsit tai dragqueen-asu. Ruoka on kelvollista, mutta tänne tullaan lähinnä tunnelman ja baarin vuoksi.

Bar Cock, Calle Reina 16, metroasema Gran Via. Englantilaista pubityyliä punaisen plyysin, puupaneelien ja nahkanojatuolien muodossa. Menestys on taattu, ja viikonloppuisin on yleensä täyttä.

Palacio de Gaviria, Calle Arenal 9, metroasema Opera tai Sol, www.palaciogaviria.com. Tekno- ja house-musiikkia kreikkalaisten jumalien, kattomaalausten ja pylväiden keskellä. Viikolla musiikki on vähemmän konepitoista, ja kuultavana on sekä salsaa että marengoa.

Las Carboneras, Plaza del Conde de Miranda 1, Los Austrias. Flamencoon erikoistunut paikka, jossa on hyviä tanssijoita ja iltaisin tunnelma katossa. Voit tyytyä vain siemailemaan drinkkiä baarissa, mutta päivällisen yhteydessä välttyy 20 euron sisäänpääsymaksulta.

Casa Patas, Calle Cañizares 10, Lavapiés,  www.casapatas.com. Flamencoesityksiä useita kertoja viikossa. Tunnettu siitä, että monet taitavat tanssijat ja laulajat haluavat esiintyä juuri täällä. Lisäksi paikassa on hyvin varustettu tapas-baari.

Chocolatería de San Ginés, Pasadizo de San Ginés 11, Plaza Mayorilla. Kun takana on pitkä yö Madridissa, voi tehdä kuten paikalliset ja nauttia baarissa aamiaiseksi churroja (friteerattua leipää) ja kuumaa suklaata.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Madrid 276,13 €     25 tammik. 28 tammik.
Helsinki Madrid 466,49 €     25 tammik. 28 tammik.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer