Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Madridissa

Madrid

Jos haluat keskittyä ostoksiin keskitason budjetilla, kannattaa suunnata Calle Preciados- ja Calle Carmen -kaduille. Siellä ovat edustettuina monet kansainväliset vaateketjut, kuten Zara ja El Corte Inglés, mutta myös pienempiä liikkeitä löytyy.

Plaza Mayor on ostosten kannalta modernimpi ja erikoisempi paikka, jossa on design-vaatekauppoja ja omaperäisiä matkamuistoliikkeitä. Salamancan alueelta voi ostaa ylellisempää tavaraa. Calle Serranolla on useita ylellisiä muotiliikkeitä.

Centro Comercial la Vaguada, Avenida Monforte de Lemos 36, Barrio del Pilar, Madridin suurin ostoskeskus, jossa on 350 kauppaa. Ostoskeskus sijaitsee hieman Madridin ulkopuolella, mutta sinne pääsee helposti metrolla. Aseman nimi on Barrio del Pilar.

El Rastro, Calle Ribera de Curtidores, metroasema La Latina, Embajadores. Valtavat sunnuntai-markkinat, jotka ovat Madridissa 500 vuotta vanha perinne. Kaikki on kuten markkinoilla pitääkin: tarjolla on lähes mitä tahansa antiikista halpoihin t-paitoihin. Pääkadut ovat Calle Ribera de Curtidores ja Calle de los Embajadores.

ABC Serrano, Calle Serrano 61 & Paseo de la Castellana 64, Salamanca, metroasema Rubén Darío. Ylellinen galleria, jossa on viiden kerroksen verran muotia, urheiluvarusteita, käsityötä ja koruja.

Lavinia, Calle José Ortega y Gasset 16, Salamanca, www.lavinia.es. Tätä pidetään Euroopan suurimpana viinikauppana. Myymälässä on kaksi hyvin suunniteltua kerrosta, jotka ovat täynnä viinejä. Työntekijät ovat ammattitaitoisia ja puhuvat useita kieliä.

El Corte Inglés, Calle Preciados 3. Suuri tavarataloketju, joka myy vaatteita, ruokaa sekä valokuva- ja elektroniikkatuotteita.

Patrimonio Comunal Olivarero, Calle Mejía Laquerica 1, Chueca, metroasema Alonso Martinez. Oliivioljyyn erikoistunut liike, jossa on erittäin laaja valikoima espanjalaisia oliiviöljyjä sekä useita omia laatuja.

Museo del Jamón, Carrera de San Jerónimo 6, Huertes & Santa Ana, metroasema Sol, Kinkut, juustot ja makkarat ovat koukuissa tai hyllyillä vanhan ajan baarimiljöössä. Nimestään huolimatta Museo del Jamón ei ole museo, vaan kinkkuun erikoistunut baari/myymälä. Kokeile mieluusti jamón serranoa, joka on suolaista, ilmakuivattua espanjalaista kinkkua.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Madrid 276,13 €     25 tammik. 28 tammik.
Helsinki Madrid 358,16 €     24 jouluk. 31 jouluk.
Helsinki Madrid 466,49 €     25 tammik. 28 tammik.
Helsinki Madrid 591,71 €     24 jouluk. 31 jouluk.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer