Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Kööpenhaminan ravintolat

Kööpenhamina

Kööpenhaminassa on tarjolla hyvin monenlaista ruokaa. Valittavana on isoja ja pieniä, rasvaisia ja kevyitä, kalliita ja edullisia vaihtoehtoja. Tutustut varmasti klassiseen ostmackaniin, jossa on suolakurkkua ja majoneesia, sekä smörrebrødiin ja rödpölseen. Falafel on parasta yöruokaa kaupungilla vietetyn illan jälkeen, ja tanskalainen olut maistuu.

Kööpenhaminassa on myös paljon hienoja ja korkeatasoisia ravintoloita. Monissa ravintoloissa on vaikutteita sekä ranskalaisesta että italialaisesta keittiöstä. Kuudella Kööpenhaminan ravintolalla on Michelin-oppaassa vähintään yksi tähti.

Café Sorgenfri
, Brolæggerstræde 8. Viihtyisä ja aidosti tanskalainen paikka. Tämä on yksi Kööpenhaminan vanhimmista ravintoloista. Hintataso: Keskitasoa.

Noma, Strandgade 93, www.noma.dk Hintansa arvoinen ravintola, joka sijaitsee Christianshavnissa vanhassa varastossa veden äärellä. Crossover-keittiö, joka painottuu erikoisiin pohjoisiin raaka-aineisiin, esimerkkinä myskihärkä. Todellinen elämys! Hintataso: Kallis.

Kobenhavner Caféen
, Badstuestræde 10. Tanskalaista ruokaa ja hilpeä tunnelma. Snapsia tarjotaan pöydässä olevista pulloista. Täällä joku saattaa istahtaa pianon ääreen ja alkaa laulaa tanskalaisia iskelmiä. Hintataso: Keskitasoa.

Spiseloppen, Bådmandsstræde 43 Christianian reunassa, www.spiseloppen.dk. Suuri ravintolasali, jossa on puulattia, suuret pöydät ja erittäin hyvä palvelu. Hintataso: Keskitasoa.

Nörrebro Bryghus, Ryesgade 3, www.noerrebrobryghus.dk. Ruokaa muun muassa Italiasta, Ranskasta ja Tanskasta. Sijaitsee vanhassa tehdasrakennuksessa, joka on muunnettu panimoksi ja ravintolaksi. Ravintolassa tarjotaan lounasta, brunssia ja päivällistä. Hintataso: Keskitasoa.

Sticks´n´Sushi, Istedgade 62, www.sushi.dk. Laadukasta sushia tarjoava ketju, jolla on kaupungissa useita ravintoloita. Yksi Vesterbron suosituimmista ravintoloista. Pöytiä ei voi varata etukäteen.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer