Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Kööpenhaminassa

Kööpenhamina

Kööpenhaminassa on paljon sisustus- ja muotoilukauppoja, joissa myydään sekä vanhaa että uutta tavaraa. Second hand -trendi on täällä voimissaan, ja antiikkikauppoja on paljon.

Muodin osalta Kööpenhamina on kasvanut, ja nykyään siellä ovat edustettuina sekä tunnetut että vähemmän tunnetut vaatesuunnittelijat.

Magasin du nord. Yksi Pohjoismaiden suurimmista tavarataloista, jossa on kuusi kerrosta. Tarjolla on kaikkea, esimerkiksi vaatteita, kosmetiikkaa, kenkiä, laukkuja, leluja, kirjoja ja elintarvikkeita. Kongens Nytorv 13, www.magasin.dk

Uusi Illum
. Hieman korkeatasoisempi tavaratalo kuin Magasin du Nord. Täällä myydään tunnettuja merkkejä, kuten Dolce&Gabbanaa. Miesten osasto on erinomainen. Østergade 52, puh. 33-14 40 02, www.illum.dk

Bodum Täällä on neljä kerrosta, joissa myydään edulliseen hintaan hienoja sisustus- ja keittiötavaroita, kuten salaattiottimia, astioita, kahvipannuja ja muuta hyödyllistä. Østergade 10.

Bredgade on täynnä huonekalu- ja antiikkikauppoja. Kulman takana Nyhavnista. Kaare Klintin ja Finn Juhlin huonekaluja, Louis Poulsenin lamppuja.

Istedgade-kadulla Vesterbrossa ja Elmegade-kadulla Nörrebrossa on paljon hyviä paikallisia vaatekauppoja.

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Kööpenhamina 184,65 €     25 tammik. 28 tammik.
Helsinki Kööpenhamina 223,81 €     25 tammik. 28 tammik.
Helsinki Kööpenhamina 256,85 €     4 tammik. 7 tammik.
Helsinki Kööpenhamina 298,18 €     4 tammik. 7 tammik.
Helsinki Kööpenhamina 352,84 €     12 jouluk. 17 jouluk.
Helsinki Kööpenhamina 395,01 €     12 jouluk. 17 jouluk.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer