Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Barcelonan ravintolat

Barcelona

Espanjalainen keittiö on täynnä tuoksuja ja makuja. Se kuuluu maailman jännittävimpiin. Barcelona yhdistetään usein ruokaan ja juomaan, ja ravintolatarjonta onkin valtaisaa. Katalaanit ovat ylpeitä ruoanlaittotaidostaan, ja täältä löytyykin ravintoloita jokaiseen makuun ja jokaiselle lompakolle.

Klassinen Espanjassa syötävä ruokalaji ovat tapakset, pienet napostelupalat, joita nautitaan aterioiden välillä. Tapakset maistuvat parhailta, kun niiden seurana nauttii lasillisen espanjalaista punaviiniä.

Lounas tarjotaan Barcelonassa arkipäivisin kello 14 - 17. Päivällistä syödään myöhään, yleensä vasta kello 21 - 23.

Ravintolavinkkejä Barcelonassa


Fresco, Ronda Universidad, 29. Raikas salaattipöytä, josta annos kootaan itse. Kaikki sisältyy hintaan, myös pizzat ja pastat. Jonottamiselta voi välttyä tulemalla paikalle yhdeltä. Hintataso: Keskitasoa.

Bar Ra, Plaça Gardunya. Aurinkoinen ja rento new age -henkinen lounaspaikka, joka sijaitsee Ramblan La Bouqueria -kauppahallin takana. Kolmen ruokalajin ateria maksaa noin 5 euroa, ja tarjolla on myös kasvisvaihtoehtoja. Hintataso: Edullinen.

Agua, Passeig Maritim de la Barceloneta, 30, puhelin 93-225 12 72. Hyvää ruokaa, edulliset hinnat ja todella hyvä palvelu. Lisäksi vieressä lainehtii Välimeri. Hintataso: Keskitasoa.

Ciudad Colonial, Rambla de Catalunya 18. Yksi kaupungin ehdottomasti parhaista tapas-ravintoloista. Ihastuttava baari ja vilkas myynti. Hintataso: Keskitasoa.

Silenius, Àngels, 8. Kunnianhimoinen korttelikrouvi, jossa monet varakkaat kulttuurialan henkilöt käyvät. Hintataso: Kallis.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer