Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Barcelonassa

Barcelona

Barcelona on merkittävä muotikaupunki, jossa on valtavasti tarjontaa. Muodin ja muotoilun uusimmat suuntaukset näkyvät täällä.

Tärkein muotikatu on tällä hetkellä C/Avinyo. Nuoret paikalliset tekijät valmistavat uudenlaisia luomuksia ja asusteita. Tunnetumpia, kansainvälisiä merkkejä on Avda
Diagonalilla, Passeig de Gràcialla ja C/Portaferrissalla.

Zara, Portal del Angel 32-34. Suurmenestys ja H&M-ketjun kilpailija Zara löytyy tietenkin useista paikoista Barcelonassa. Vaatteita naisille ja miehille. Kopioita tunnettujen suunnittelijoiden kokoelmista.

Mango, Paseo de Gracia 8-10. Ei yhtä suuri ja menestyksekäs kuin Zara, mutta kuitenkin suosittu. Kauppoja on nykyään myös Suomessa. Barcelonassa on useita liikkeitä. Suurin niistä on yllä olevassa osoitteessa.

Jean Pierre Bua, Avda Diagonal 469. Kaupungin muotitemppeli, jossa on muun muassa Yamamoto-, Gaultier- ja Miyake-vaatteita. Westwoodia, Miróa ja muita.
loft avignon, C/Avinyo 22, Barri Gotic, Vaatteita loistoon ja kuplivan shamppanjan siemailuun. Vivienne Westwoodia, Gaultieria ja Guardiani-kenkiä. Vaatteita sekä miehille että naisille. Avoinna ma-la 10.30–14.30 ja 16.30–20.30.

Antonio miro, C/Consell de Cent 349, Eixample,
Toni Miro, Katalonian muotitähti, jolla on oma liike. Täältä löytyy apu, jos saa kutsun Nobel-päivällisille. Sopii ikkunaostoksiin ja lompakoille,
joista löytyy tarvittava määrä käteistä.

El born Santa Maria del Mar -kirkkoa ympäröivällä alueella on paljon design-liikkeitä. Maksamalla hieman ylimääräistä saat ainutlaatuisen vaatteen.

Passeig de gràcia. Koko katu on kuin yhtä pitkää catwalkia, jossa Chanel ja Armani yhdistyvät Diesel- ja Replay-farkkujätteihin.

Els Encants (el. Mercat de Bellcaire), c/Dos de Maig, corner Plaça de la Glories, c/Cartagena, Eixample, www.encantsbcn.com. Tältä kirpputorilta löytyy lähes mitä tahansa. Avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Avataan virallisesti iltapäivällä, mutta monet tulevat paikalle jo aikaisemmin.

Escribá Pastisseries, Gran Via de les Corts Catalanes 546, www.escriba.es. Konditoria on paikallinen kuuluisuus, joka tunnetaan kakuistaan ja leivoksistaan.

Art Escudellers, c/Escudellers 23-25. Valtava kauppa, jossa myydään keramiikkaa kaikkialta Espanjasta.

Camper, c/Muntaner 248, c/Valéncia 249, Avda Pau Casals 5 ja Bd Rosa Pedralbes. Espanjan tyylikkäin ja hinta-laatusuhteeltaan paras kenkäkauppaketju.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer