Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Barcelonan yöelämä

Barcelona

Barcelonan yöelämä on sykkivää ja kiihkeää aina auringonnousuun asti. Täällä on jotakin jokaiseen makuun. 

Can Paixano
, Reina Cristina, 7. Erittäin viehättävä, mutta ahdas shamppanjabaari. Kupliva juoma maksaa täällä vain noin 2 euroa. Huomautus: Muista, että paikka suljetaan jo kello 22.30.

Otto Zutz, Lincoln 15, www.grupo-ottozutz.com. Trendikäs, NY-henkinen megayökerho, jossa on kolme kerrosta ja kahdeksan baaria.    Hyvä vip-osasto. Jos juhlit viikonloppua Barcelonassa, päädyt tänne ennemmin tai myöhemmin.

Carpe Diem Lounge Club, (lyhennetään usein muotoon CDLC), Paseo Maritimo 32, www.cdlcbarcelona.com. Yksi Barcelonan suosituimmista ja parhaista yökerhoista (sisään on joskus vaikea päästä). Heittäydy matalaan nojatuoliin tai tanssi läpi yön jommallakummalla tanssilattialla. Jos haluat pitää taukoa, voit mennä viereiselle rannalle.

Shoko, Paseo Maritimo 36, www.shoko.biz. CDLC:n naapuriklubissa Shokossa on Barcelonan kaunein yökerhosisustus. Myös juhliminen on tietysti hauskaa.

Mirabé, Manuel Arnús 2, www.mirabe.es. Sijaitsee vuorella Avenida Tibidabon päässä. Kaksikerroksinen yökerho, josta on näkymä merelle ja Barcelonan ylle. Suuri ulkopiha, jolla on baareja, istumapaikkoja ja valaistuja kala-altaita. Muista, että sulkemisaikaan voi olla erittäin vaikea saada taksia.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer