Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Barcelona

Barcelona

Barcelona – huvituksia, arkkitehtuuria ja intohimoa

Barcelona on yksi Euroopan kuumimmista kulttuuri- ja huvikaupungeista ja myös yksi suomalaisten suosikkimatkakohteista. Gaudin henkeäsalpaava arkkitehtuuri sekoittuu täällä katalonialaisiin perinteisiin ja nuorison sykkivään yöelämään. Barcelona on vastakohtien kaupunki. Eurooppalainen huippujalkapallo ja yökerhojen jyskyttävä tekno sekoittuvat täällä korkeakulttuuriin ja taidemuseoihin. Barcelona on kaupunki, joka puhuttelee kaikkia aisteja.

Nykyään Barcelona on ennakkoluuloton tulevaisuuden kaupunki, jossa on paljon kaunista ja vahva talous. Rannan ja meren läheisyys tekevät Barcelonasta aivan erityislaatuisen suurkaupungin. Täällä voi tehdä ostoksia ja käydä museoissa päivällä. Kun kaupunki vetäytyy siestalle iltapäivällä, kannattaa tehdä kuten monet muut ja mennä kaupungin keskellä sijaitsevalle rannalle. Täällä voi uida ja rentoutua ennen iltaa, jolloin on aika lähteä tutkimaan kaupungin ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Jos haluaa hetkeksi rauhaan suurkaupungin melskeestä, voi mennä Costa Doradalle, jolla on useiden kilometrien pituisia hiekkarantoja suoraan Barcelonan eteläpuolella

Kaupungin tunnetuin katu on La Rambla, hektinen turistipaikka, joka on täynnä metkuja ja viihdettä. Myös paraatikatu Passeig de Gracia on todellakin näkemisen arvoinen. Täällä on osa modernismin arvostetuimmista rakennuksista, joita on suunnitellut muun muassa maailmankuulu arkkitehti Antoni Gaudí. Gaudi tunnetaan muutoin keskeneräisestä, mutta upeasta La Sagrada Familia -katedraalista, jossa on ehdottomasti käytävä. Barcelonassa on jonkin verran varkauksia ja taskuvarkaita. La Rambla ja turistikorttelit ovat erityisen alttiita alueita, joten pidä hyvää huolta kamerasta, lompakosta ja arvoesineistä.

Barcelona on punaviiniä ja tapaksia, festivaaleja ja innoittavaa taidetta. Kaupunki on värikäs, sykkivä ja intohimoinen. Tervetuloa Barcelonaan.

 

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Barcelona 135,43 €     5 marrask. 9 marrask.
Helsinki Barcelona 207,35 €     19 lokak. 24 lokak.
Helsinki Barcelona 252,17 €     2 lokak. 12 lokak.
Helsinki Barcelona 279,13 €     26 lokak. 29 lokak.
Helsinki Barcelona 291,80 €     5 lokak. 8 lokak.
Helsinki Barcelona 469,25 €     2 lokak. 12 lokak.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer