Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Amsterdamin ravintolat

Amsterdam

Amsterdamin ravintoloissa ovat edustettuina kaikkien ilmansuuntien makuelämykset. Tarjolla on ruokaa Etiopiasta, Etelä-Amerikasta, Indonesiasta ja tietysti Hollannista. Useimmat keittiöt sulkeutuvat noin kello 22.00. Hollannissa ravintolalaskuihin sisältyy 15 prosentin palvelumaksu, mutta maassa on silti tapana jättää 5 - 10 prosentin juomaraha, jos on ollut erittäin tyytyväinen ruokaan ja palveluun.

The Pancake Bakery, Prinsengracht 191. Laadukas pannukakkuleipomo, jossa lasku ei ole yleensä suurempi kuin 10–15 euroa. Täällä saa pannukakkuihin haluamansa täytteen. Esimerkkejä ovat lammas ja chili tai pekoni ja rusinat. Myös makeita siirappeja ja hilloja on tarjolla. Hintataso: Edullinen. www.pancake.nl

Nachtwacht, Thorbeckeplein 2. Vakituiset ruoka-ajat ja Euroopan paras hunajalla voideltu paahtokylki. Hintataso: Keskitasoa. www.de-nachtwacht.nl

Het Blauwe Theehuis, Vondelpark. Teevatia muistuttava puistokahvila, jossa on terassi, hauska baari ja yksinkertainen iltaravintola. Asiakkaat ovat boheemeja ja ruokalista kokeilullinen. Hintataso: Keskitasoa. www.blauwetheehuis.nl.

De Reiger, Leliestraat 34. Intiimi korttelikrouvi Jordaanin kaupunginosassa. Ravintolan ruokalista vaihtuu päivittäin. Miekkakalaa, marinoituja portobellosieniä vuohenjuustolla ja sinappikastikkeella, vastaleivottua leipää ja Koninck-olutta tynnyristä. Hintataso: Keskitasoa.

Supper Club, Jonge Roelensteeg 21. Trendikäs ja hyvin suosittu ravintola. Syöminen valkoisilla patjoilla on erilainen kokemus. Samalla seinillä esitetään elokuvia, ja päivällisen jälkeen alkaa tanssi. Hintataso: Kallis. www.supperclub.nl.

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Amsterdam 230,36 €     29 maalisk. 31 maalisk.
Helsinki Amsterdam 262,39 €     15 helmik. 17 helmik.
Helsinki Amsterdam 262,51 €     15 helmik. 18 helmik.
Helsinki Amsterdam 276,88 €     16 helmik. 18 helmik.
Helsinki Amsterdam 284,89 €     5 tammik. 8 tammik.
Helsinki Amsterdam 285,50 €     16 helmik. 18 helmik.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer