Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Amsterdamissa

Amsterdam

 

Ostoksilla Amsterdamissa

Amsterdamissa on sekä pikkukauppoja, toreja että suuria tavarataloja. Tarjolla on kaikkea tunnetuista design-merkeistä ainutlaatuisiin secondhand-tuotteisiin. 

Magna plaza Vanha postikonttori Dam-torin vieressä. Nyttemmin muunnettu viisi kerrosta korkeaksi galleriaksi.

Kalverstraat on yksi Amsterdamin suurimmista ostoskaduista.

Leidsestraat Täällä on tyylikkäitä kauppoja vieri vieressä sekä joitakin kaupungin parhaista kenkäliikkeistä.

Pc hooftstraat Tämä on Amsterdamin trendikkäin ja kallein ostoskatu.

De bijenkorf Suuri tavaratalo, jonka valikoimassa on paljon kaikenlaista elintarvikkeista meikkeihin ja vaatteisiin. Täällä kannattaa käydä erityisesti joulukoristeiden aikaan. Dam 1, www.bijenkorf.nl.

Albert Cuyp Market on Amsterdamin suurin tori, jossa on tarjolla ruokaa eri puolilta maailmaa, vaatteita ja paljon muuta, usein erittäin edullisesti.

Jordaan on suosittu taiteilija-alue, jolla on paljon pieniä kauppoja. Niissä myydään kaikenlaista erikoisista pikkuesineistä huonekaluihin. Maanantaisin kannattaa suunnata Noordermarkt-torille. Silloin kaupunginosa on parhaimmillaan.

Van ravenstein Yksi Amsterdamin kuuluisimmista kaupoista. Muodin mekka, jossa on paljon tuotteita Belgiasta. Design-merkkejä laidasta laitaan. Suuri alennuskellari. Keizersgracht 359, avoinna ma 13.00–18.00, ti, ke, pe 11.00–18.00, to 11.00–19.00, la 10.30–17.30

Kartta

Header
Subject
Body
Footer