Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam – kukkivia puistoja, kanavia ja monimuotoista luovuutta


Amsterdamista on tullut pikavauhtia yksi Euroopan suosituimmista matkailukaupungeista Rooman, Pariisin ja Lontoon rinnalle. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi. Amsterdam on elämää pursuava kaupunki, jossa luovuus kukoistaa. Joka vuosi yli 1,5 miljoonaa ihmistä saapuu tänne nauttimaan upeasta arkkitehtuurista, sykkivästä yöelämästä aamuun asti, hienoista ravintoloista, mahtavista museoista ja hyvistä ostosmahdollisuuksista.

Amsterdam on veden ja kanavien hallitsema kaupunki, jossa on lukuisia asuntolaivoja. Kaupunki on hevosenkengän muotoinen, ja siellä on helppo suunnistaa ja tutustua kaupunkiin. Kaupungissa tapaa Rembrandtin, Van Goghin, kamariorkestereita ja teattereita. Kaupunki on myös täynnä kukkivia puistoja. Keväällä on kauneinta, kun tulppaanit, jotka ovat Amsterdamin tunnusmerkki, puhkeavat kukkaan.

Amsterdam on myös harvinaisen suvaitsevainen kaupunki, jonka huumeiden suhteen vapaamielinen ilmapiiri voi joskus tuntua tottumattomasta vierailijasta oudolta. Suurin osa huumekulttuurista rajoittuu kuitenkin niin kutsuttuun Red-Light-District -alueeseen, jossa ei ole mikään pakko käydä.


Kartta

Header
Subject
Body
Footer