Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Parhaat hinnat

Los Angelesin ravintolat

Los Angeles

Ravintolasuosituksia Los Angelesiin

The Griddle Café, 7916 Sunset Blvd, Hollywood. Suosittu aamiais-, lounas- ja brunssipaikka. Jos haluat tulla brunssille viikonloppuna, varaudu pitkään jonoon ravintolan edessä. Hintataso: Edullinen.

The Abbey, 692 N Robertson Blvd, www.abbeyfoodandbar.com. West Hollywoodin sydämessä sijaitseva suosittu ravintola, joka houkuttelee monenlaisia asiakkaita. Tarjolla on kekseliäitä muunnelmia klassisista ruokalajeista, kuten kananpojasta ja lohesta. Hintataso: Edullinen.

Twin Palms, 101 W Green St, ravintolan omistaa Kevin Costnerin ex-rouva. Se on kuuluisa palmuista, jotka koristavat terassin kattoa. Ruokalistalla on kalaa ja lihaa sekä välimerellistä ruokaa. Viikonloppuisin on elävää musiikkia ja happy-hour tunti on  joka päivä. Hintataso: Keskitasoa.

Locanda Veneta
, 8638 W 3rd St. pohjois-italialainen ravintola, jossa sisältö on ruoanlaittomenetelmiä tärkeämpi. Valkosipuli on yksi tärkeimmistä raaka-aineista. Hintataso: Keskitasoa.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer