Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles – unelmien kaupunki

Megakaupunki Los Angelesia voi kuvata kolmella sanalla: elokuvia, aurinkoa ja terveyttä. Tänne kokoontuvat koko maailman elokuvaihmiset, joiden yhteisenä unelmana on tulla jonakin päivänä kuuluisaksi näyttelijäksi tai tuottajaksi. Kaupunki yhdistetään kimallukseen ja loistoon. Täällä on mahdollisuus toteuttaa hurjimmatkin unelmansa. Aurinko paistaa ympäri vuoden, eikä koskaan ole kylmempää kuin Suomessa kesäkuussa. Tämän vuoksi kaikki ovat niin ruskettuneita. Terveystrendi vaikuttaa tulleen jäädäkseen. Usean kymmenen kilometrin rantaviivaa pitkin kulkee jatkuvasti hölkkääjiä, pyöräilijöitä, rullaluistelijoita ja kävelijöitä. Kun aurinko nousee, lainelautailijat kokoontuvat rannalle etsimään parhaita aaltoja ennen työpäivän alkua. 

Los Angeles on enemmänkin alue kuin kaupunki. Alueella on nimittäin kokonaista 80 pienempää kaupunkia. Hollywood on yksi niistä, Santa Monica toinen ja South Central kolmas. Etäisyydet ovat pitkiä, joten Los Angelesiin on lähes mahdotonta tutustua ilman autoa.

Vaikka kaupunki yhdistyy monien mielessä juuri elokuviin ja glamouriin, Los Angelesissa on myös roturistiriitoja, jengitaisteluita ja suuria ympäristöongelmia.


Kartta

Header
Subject
Body
Footer