Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Los Angelesin nähtävyydet

Los Angeles

Beverly Hills, Los Angelesin ehkä tunnetuin alue, jolla on aivan pakko käydä. Vuokraa auto ja aja Beverly Hillsiin. Siellä voi kävellä ympäriinsä kaikessa rauhassa. Tämä alueen taloja kannattaa ihailla. Niiden arkkitehtuuri on usein upeaa, ja alueella asuu paljon kuuluisuuksia. Jos haluat etsiä heitä, saatavilla on Sunset Boulevard -karttoja, joista näkee, kuka asuu missäkin.

Rodeo Drive, Beverly Hills. Tämä on yksi maailman maineikkaimmista ostoskaduista. Ostoksilla käy lähinnä erittäin varakkaita ihmisiä. Gucci-, Prada- ja Christian Dior -liikkeitä on pitkässä rivissä, ja kaikkialle kadun varteen on pysäköity limusiineja. Täällä Julia Roberts kävi ostoksilla elokuvassa Pretty Woman. Vaikka sinulla ei olisi varaa ostaa mitään, kadulla kannattaa kävellä ja katsella ihmisiä.

Manns Chinese Theatre ja Walk of Fame, Osa Hollywood Boulevardin jalkakäytävästä on päällystetty yli 2 000 marmoritähdellä. Tähdet on varustettu viihdealan tunnettujen henkilöiden nimillä. Aivan Walk of Famen vieressä on Manns Chinese Theatre, jossa supertähdet ovat painaneet käden- tai jalanjälkensä ja kirjoittaneet nimensä sementtiin elokuvateatterin edessä.

Venice ja Santa Monica, Los Angelesissa on ehdottomasti käytävä meren rannalla. Puhtailla ja hyvinhoidetuilla rannoilla on ihanaa kuljeskella katsomassa auringonlaskua. Tunnelma on romanttinen ja miellyttävä ja ilma viileää. Auringonlaskun jälkeen on aika suunnata illalliselle johonkin Santa Monican erinomaisista ravintoloista.

El Pueblo, Los Angelesin vanhin kaupunginosa, joka perustettiin vuonna 1781. Pieni kylä suurkaupungin keskellä ja historiallinen monumentti. Kävele pitkin Olvera Streetiä ja maista churroja eli espanjalais-meksikolaisia donitseja. Saat tuntumaa monikulttuuriseen Los Angelesiin.

Turistien tietopalvelu: Janes House Square, 6541 Hollywood Blvd, Hollywood, puhelin 213-689 88 22, tai 239 S Beverly Dr, Beverly Hills.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer