Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Los Angelesin yöelämä

Los Angeles

Los Angelesin valtavasta huvitarjonnasta voi yrittää päästä perille hankkimalla Los Angeles New Times -ilmaislehden. Lehtiä on lähes jokaisessa kadunkulmassa ja baarissa. Niissä on kaikki mahdollinen ajankohtainen tieto ravintoloista, elokuvista, teattereista, musiikista ja yöelämästä.

Martini Lounge, 5657 Melrose Ave. Täällä esiintyvät Los Angelesin kaikkein tuoreimmat rock'n'roll-lahjakkuudet.

House of Blues, 8430 W Sunset Blvd, West Hollywood, www.hob.com/venues/clubvenues/sunsetstrip. Tämä turistirysä on käynnin arvoinen. Hyvää elävää musiikkia, ei vain bluesia, vaan myös rap- ja metallimusiikkia. Upea äänentoisto ja erittäin hauska sisustus.

Jewel's Catch One
, 4067 W Pico Blvd, www.jewelscatchone.com. Tämän paikan tiskijukat soittivat house-musiikkia jo silloin, kun kukaan ei vielä tiennyt siitä. Erittäin monenlaista yleisöä.

Viper Room, 8852 W Sunset Blvd, vid Larrabee Street, West Hollywood, www.viperroom.com. Los Angelesin ehkä tunnetuin ja trendikkäin klubi, jonka omisti aikaisemmin Johnny Depp. Klubi on tullut kuuluisaksi traagisen tapahtuman vuoksi: River Phoenix kuoli täällä yliannostukseen.

Whiskey A Go Go, 8901 Sunset Blvd, www.whiskyagogo.com. Tällä klassisella rock-klubilla ovat astuneet yleisön eteen muun muassa The Doors ja Janis Joplin.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer