Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Lontoon ravintolat

Lontoo

Lontoo on suurkaupunki, jonka ravintoloissa ovat edustettuina kaikki maanosat. Ainoana rajoituksena ovat oma maku ja lompakko. Juomat sisältyvät joskus hintaan, joten pidä laskua silmällä.

Royal China, 13 Queensway, www.rcguk.biz. Dim Sum tarkoittaa "pieniä asioita, jotka ilahduttavat sydäntä". Tarjolla on kaikenlaista pienistä vihanneksilla ja maapähkinöillä täytetyistä höyrykypsennetyistä pullista katkaravuilla täytettyihin pastanyytteihin tai riisipaperinyytteihin, jotka sisältävät haineväpalasia. Mitä enemmän pöydän ääressä on ruokailijoita, sitä hauskempaa on ja sitä enemmän pikkuannoksia voitte tilata. Hintataso: Edullinen

M Manze, 87 Tower Bridge Road, www.manze.co.uk. Tilaa hienostunut brittiläisruoka "eel, mash & liquor", jossa on ankeriasta, perunamuusia ja hernesosetta. Näiden päälle pirskotetaan vielä runsaasti chilietikkaa. HUOM: Vain take away ja lounas. Hintataso: Edullinen.

Itsu, 118 Draycott Avenue,  www.itsu.co.uk. Japanilainen ravintolaketju, jossa ruoka kulkee istuvien asiakkaiden nenän edessä. Liukuhihna on sekä hauskan näköinen että käytännöllinen, koska on helpompi valita ruoat, joista pitää. Japanilaista ruokalistaa voi olla vaikea tulkita. Hintataso: Keskitasoa.

Sheperd’s, Marsham Court, Marsham Street, Parlamentin jäsenet tulevat tänne, kun haluavat syödä ulkona, mutta eivät ehdi lähteä kauemmaksi. Erittäin brittiläinen. Tarjolla on lounasta ja päivällistä.

Cactus Blue, Fulham Road 86, www.cactusblue.co.uk. Ylellisempi versio Texmex-ravintolasta. Mangokananpoikaa ja pariloitua tonnikalaa tacokuoressa. Hintataso: Kallis.

Bali Sugar, 33a All Saints Road. Tyylikäs ravintola, jossa on erittäin kattava aasialainen ruokalista. Tunnelma kuitenkin jollakin tavalla hyytyi, kun Hugh Grant ja Julia Roberts astuivat ovesta sisään elokuvassa Notting Hill. Hintataso: Kallis

Fifteen Olet ehkä nähnyt televisio-ohjelman, jossa tähtikokki Jamie Oliver käynnisti projektin syrjäytyneiden nuorten kokkikoulutusta varten. Ruoka on erinomaista, ja ravintolassa on varauksia kuukausiksi eteenpäin. Panosta sen sijaan aamiaiseen tai lounaaseen baarissa. 15 Westland Place,  www.fifteen.net. Metroasema Old Street.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Lontoo 166,66 €     15 helmik. 18 helmik.
Helsinki Lontoo 178,94 €     17 helmik. 22 helmik.
Helsinki Lontoo 203,22 €     5 helmik. 7 helmik.
Helsinki Lontoo 213,01 €     23 helmik. 26 helmik.
Helsinki Lontoo 250,78 €     23 helmik. 26 helmik.
Helsinki Lontoo 318,34 €     12 jouluk. 28 jouluk.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer