Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Lontoossa

Lontoo

Monet tulevat Lontooseen ostoksille, mutta se ei ole aivan halpaa. Punta on tällä hetkellä heikompi kuin joitakin vuosia sitten, mutta kaupunki on silti hyvin kallis. Täältä saa kuitenkin mitä tahansa ja milloin tahansa. Keskustan kaupat ovat usein avoinna iltaisin yhtenä päivänä viikossa.

Sloane Street ja Old & New Bond Street Oletko kiinnostunut muodista? Oikea paikka on silloin Sloane Street ja Old & New Bond Street.

Covent Garden ja Knightsbridge ovat hyviä kohteita design-muodin ystäville.

Neal Street sijaitsee Covent Gardenissa, ja se tunnetaan paremmin kenkäkatuna. Jos kengät ovat intohimosi, suunnista tänne.

Oxford Street
Lontoon kuuluisin ostoskatu, jonka varrella on tavarataloja ja nimekkäitä liikkeitä.

Tavaratalot
Lontoon tavaratalot ovat korkealaatuisia. Ostosten teko on niissä luksusta ja tarjonta valtavaa.

Harrods, Arvokas ja tunnettu. Täältä saa kaikkea. Liikevaihto on yli 1,5 miljoonaa euroa päivässä. www.harrods.com. Metroasema Knightsbridge. Avoinna ma–la 10.00–20.00, sunnuntaisin 11.30–18.00.

Selfridges on merkkitavaroiden viidakko, jossa on kaikenikäisille jotakin, lapsista teini-ikäisiin ja aikuisiin. Kallis ja ylellinen. 400 Oxford Street www.selfridges.com. Metroasema Bond Street tai Marble Arch.

Zavvi, 14-16 Oxford Street, metroasema Tottenham Court Road, www.zavvi.co.uk. Lontoossa on useita Zavvi-kauppoja (aikaisemmin Virgin Megastore), mutta tämä on niistä ensimmäinen ja suurin. Täällä on valtava määrä musiikkia, mutta myös suuri valikoima videoita, kirjoja ja tietokonepelejä. Kaupassa on monta kerrosta ja paljon tilaa, joten täällä on ilo asioida.

Foyles, 113-119 Charing Cross Road, metroasema Tottenham Court Road, Kirjatoukka voi kuljeskella Foylesilla tuntikausia selaamassa kirjahyllyjä. Tämä on kaikkien kirjakauppojen äiti, jonka valikoima on sekä suuri että hyvin järjestetty. Useita kerroksia ja paljon tilaa.

Hackett, 137-138 Sloane Street, metroasema Sloane Square www.hackett.com. Ketju, jossa on useita myymälöitä. Hyvä esimerkki klassisesta brittiläisestä herrainmuodista: huomaamatonta, tyylikästä ja herrasmiesmäistä. Täällä on vaatteita häitä, liikematkoja ja poolo-otteluita varten.

Top Shop/Top Man, Oxford Street 214 ja 400 (Selfridges). Brittien vastine H&M-ketjulle: hyviä vaatteita melko edulliseen hintaan.

Zara, Regent Street 118. Espanjalaisen Zaran valikoima on hieman kiinnostavampi ja parempilaatuinen kuin Top Shopissa.

Mango, Neal Street 8-12. Espanjalaisen vaatejätti Zaran pikkusisko.

Primark, Oxford Street 499-517,  www.primark.co.uk. Täällä on erittäin edullista. Tule mieluiten aikaisin, ennen kuin vaatteet ovat hujan hajan ja jonot sovituskoppeihin pitkiä. Mahdollisuus hienoihin löytöihin, mutta laatu on joskus yhtä alhainen kuin hinta.

Markkinat


Portobello Road Yksi maailman kuuluisimmista torikaduista, jolla on vaatteita, vihanneksia, taidetta ja antiikkia. Paikka on mielenkiintoinen, mutta siellä on myös paljon taskuvarkaita, joten pidä huolta lompakostasi. www.portobelloroad.co.uk. Antiikkimarkkinat lauantaisin kello 04.00–16.00.

Petticoat Lane Edullisia vaatteita kaikkialta maailmasta. Middlesex ja Wentworth Streets. Metroasema Liverpool Street, Aldgate ja Aldgate East. Avoinna ma–pe 10.00–14.30, su 09.00–14.00.

Camden Market on Lontoon suurin markkinapaikka. 35-vuotinen instituutio, jossa on tarjolla värikästä pikkutavaraa ja useimpien alikulttuurien muotia. Camden High Street ja Chalk Farm Road, Metroasema Camden Town tai Chalk Farm. Avoinna joka päivä noin kello 09.30–18.00. Useimmat pöydät ovat avoinna viikonloppuisin

Kartta

Header
Subject
Body
Footer