Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Lontoo

Lontoo

Lontoo – sinulle, joka haluat kokea kaiken

Lontoo on kaupunki, josta löytyy mitä tahansa. Suomalaiset matkustavat mielellään Lontooseen ja tuntevat olonsa siellä kotoisaksi. Kaupungissa käytyään sinne tulee mielellään takaisin monta kertaa. Jos haluaa nähdä jatkuvasti uutta ja kotiutua samalla omiin vakiopaikkoihin Lontoossa, matkakohde on sekä sopiva että lähellä.

Lontoo on todellinen suurkaupunki, joten siihen kannattaa tutustua osa kerrallaan. Ensimmäisen vierailun yhteydessä täytyy ehdottomasti ehtiä kuuluisalle ostoskadulle Oxford Streetille, trendikkääseen Sohoon kaikkine baareineen, klubeineen ja ravintoloineen sekä katsomaan perinteisiä nähtävyyksiä, kuten Houses of Parliamentia, Toweria ja Buckinghamin palatsia. Camdenin ja Portobello Roadin markkinoilla kannattaa käydä, kuten myös Tate Modern -museossa ja British Museumissa.

Lontoon on ihastuttava sekoitus mennyttä maailmaa ja tulevaisuudenuskoa. Täältä löytyy vanhan ajan viehätystä ja perinteitä, mutta myös loistokasta glamouria. Pilvenpiirtäjiä on Lontoon keskustassa valtavasti, mutta taksit näyttävät edelleen samalta kuin menneinä aikoina.

Lontoossa on 250 museota, 5325 pubia ja baaria, 344 toria ja noin 12 000 ravintolaa ja kahvilaa. Lisäksi on tietysti sumu Thames-joen yllä, fish and chips, punaiset kaksikerroksiset bussit, Soho ja Bond Street. Lontoo ei nuku koskaan. Klubeilla soi musiikki läpi yön, jalkapallo on pyhää ja kaupungin syke kiihkeä.


Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Lontoo 209,67 €     23 kesäk. 27 kesäk.
Helsinki Lontoo 254,73 €     23 kesäk. 27 kesäk.
Helsinki Lontoo 263,70 €     11 heinäk. 15 heinäk.
Helsinki Lontoo 271,20 €     1 heinäk. 5 heinäk.
Helsinki Lontoo 305,86 €     22 heinäk. 2 elok.
Helsinki Lontoo 316,15 €     8 kesäk. 14 kesäk.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer