Lufthansa - parhaat hinnat

Helsingin baarit ja yökerhot

Helsinki

Ateljee bar, Yrjönkatu 26. Tästä baarista on ylivoimaisesti paras näköala Helsingin ylle. Tämä pieni, yksinkertainen baari sijaitsee hotelli Tornin ylimmässä kerroksessa. Nauti täällä olutta ja katsele auringonlaskua kaupungin yllä. Kesällä voi istua ulkoterassilla. Baariin pääsee hotellin aulasta hissillä ja lopuksi portaita pitkin ylös. Baari on lähes aina täynnä. Avoinna perjantaisin ja lauantaisin kello 01.30 asti, sunnuntaisin 23.30 asti ja arkipäivisin 00.30 asti.

Koffin raitiovaunu. Kiinnostaisiko nähtävyyksien katselu ja kylmä olut samanaikaisesti? Koffin punainen raitiovaunu kulkee kaupungin läpi kesäisin (toukokuusta elokuuhun). Kertalippu maksaa aikuisilta 8 euroa ja lapsilta (alle 12-vuotiailta) puolet vähemmän. Raitiovaunu kulkee tiistaista lauantaihin ja lähtee rautatieasemalta tasatunnein kello 14 - 20. Kyytiin voi hypätä myös Oopperatalon ja Kauppatorin kohdalla.

Molly Malones, Kaisaniemenkatu 1 b, Irlantilainen pubi. Elävää musiikkia on joka ilta, ja meno on vauhdikasta sekä lavalla että baarissa. Bändit ja vieraat päättävät, milloin ilta on lopussa. www.mollymalones.fi.

Tavastia Club, Urho Kekkosen Katu 4-6. Helsingin tärkein rock-klubi. Painopiste on vaihtoehtoisessa rockissa. Täällä on myös ravintola. www.tavastiaklub.fi


Kartta

Header
Subject
Body
Footer