Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Zürichin nähtävyydet

Zurich

Kunsthaus sijaitsee Heimplatz-torin laidalla. Se on Sveitsin paras taidegalleria, jossa on sekä pysyvä näyttely että useita kiertäviä näyttelyitä. Täällä on esillä Rembrandtin, Matissen, Warholin, Picasson ja Monet'n töitä. Esillä on myös suurin valikoima Munchin töitä Pohjoismaiden ulkopuolella. Sisäänpääsy maksaa 10 frangia, keskiviikkoisin ei peritä maksua.

Venekierros. Venekierroksella voit kokea kaupungin aivan uudella tavalla. Yksi parhaista lyhyistä veneretkistä kulkee Limmat-Schiffia pitkin. Kyytiin voi nousta Landesmuseumin kohdalta, ja kierros kestää noin tunnin. Täällä pääset maalaukselliselle reitille ylös Limmattia Zürichin ydinkeskustaan ja takaisin. Toiminnassa huhti-lokakuussa, hinta 3,80 frangia.

Grossmünster, 800-luvulla rakennettu Zürichin merkittävin kirkko ei jätä ketään kylmäksi. Lukuisien huolto- ja restaurointitöiden kohteena olleelta rakennukselta on huikeat näkymät Zürichin yli. Kiipeä 187 askelmaa eteläisten kaksoistornien huipulle ja pidä kamerasta lujasti kiinni. Sisäänpääsy 2 frangia.

Café Schober
, Napfgasse 4. Vanhanaikainen tee- ja kahvihuone, jossa on laaja valikoima leivoksia ja muita herkkuja. Kahvilan kaakao on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Paradeplatz. Tori, joka huokuu varakkuutta ja on kaupungin paras paikka ihmisten katseluun. Mistään muualta ei löydy yhtä montaa vakuutusyhtiötä, pankkia ja merkkiliikettä näin pieneltä alueelta.  Osta kupillinen kahvia ja katsele ihmisjoukkoa.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer