Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Zürichin yöelämä

Zurich

Zürichissä, erityisesti Niederdorfin kaupunginosassa, on elävä klubikulttuuri. Langstrassesta luoteeseen on monia klubeja, jotka siirtyvät paikasta toiseen. Ne on mahdollista löytää tarkkailemalla kadunvarsilla olevia ilmoituksia. Täällä on myös runsaasti elävää musiikkia, joka painottuu jazziin ja rockiin. Zürich on oikea kaupunki myös oopperan, baletin ja klassisen musiikin ystävälle. Kulttuuritarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.

Tonhalle, Claridenstrasse 7. Konserttitalon ohjelmistossa on sveitsiläisten orkesterien tai kutsuttujen kokoonpanojen soittamia vaikuttavia klassisia konsertteja.

Kaufleuten, Pelikanstrasse 18. Suuri suunnittelijoiden, muusikoiden sekä muiden trendikkäiden ihmisten suosima house-klubi. Wall Street Journal on valinnut Kaufleutenin yhdeksi maailman parhaista bilepaikoista. Vieressä sijaitsee samanniminen baari. Tänne kannattaa pukeutua hyvin.

Rohstofflager sijaitsee Duttweilerstrassen ja Pfingstweidstrassen kulmassa. Täälllä soittavat sekä dj:t että livebändit. Katso lisätietoja täältä: www.rohstofflager.ch

Oepfelchammer, Rindermarkt 12. Zürichiläiset viihtyvät oluella yläkerran pienessä huoneessa, ja siellä onkin usein täyttä. Viihtyisä baari hienoilla puuyksityiskohdilla 200 vuotta vanhassa rakennuksessa.

Moods, Hardstrasse, Schiffbaun lähellä. Moods luokitellaan Zürichin parhaaksi jazz-klubiksi, jossa esiintyy kansainvälisiä artisteja. Aivan vieressä on ravintola.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer