Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Zürich

Zurich

Zürich – pieni kaupunki, josta tuli kansainvälinen suuruus

Sveitsin suurin kaupunki on paljon muutakin kuin veroparatiisi. Zürich on myös maailman neljänneksi suurin rahoitus- ja kauppakeskus. Kaupungissa on teollisuusalueita ja kaunis keskiaikainen ydinkeskusta. Zürich on erittäin siisti kaupunki, jopa niin siisti, että Sveitsin viranomaiset ovat ilmoittaneet Limmat-joesta kristallinkirkkaan vetensä saavan Zürich-järven veden olevan juomakelpoista.

Viime aikoina pieni kaupunki on kasvanut kansainvälisen suurkaupungin mittakaavaan. Kaupungin läntisiin osiin on syntynyt trendikkäitä kortteleita, joista löytyy taidetta, populäärikulttuuria ja yöelämää.

Vanhan kaupungin itäpuolella sijaitsee boheemi Niederdorfin kaupunginosa, josta löytyy viihtyisiä kahviloita, baareja ja eloisaa kaupunkielämää. Kannattaa käydä myös taidegalleria Kunsthausissa. Tärkeässä keskiaikaisessa Grossmünster-kirkossa voi ihailla kaksoistorneja ja aivan uskomattoman kaunista julkisivua. Blinde Kuh on suosittu ravintola, josta kannattaa varata pöytä. Ravintolan tarjoilijat ovat sokeita ja siellä syödään lähes pimeässä.

Zürichissä rikollisuuden määrä on pieni, ja yöllä on turvallista liikkua. Lompakoista ja käsilaukuista kannattaa silti pitää huolta väkijoukoissa. Sveitsin poliisilla on oikeus kysyä henkilötietoja, joten passia kannattaa pitää aina mukana.


Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Zurich 200,94 €     21 marrask. 28 marrask.
Helsinki Zurich 337,86 €     15 lokak. 17 lokak.
Helsinki Zurich 496,34 €     21 marrask. 28 marrask.
Helsinki Zurich 734,25 €     15 lokak. 17 lokak.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer