Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Prahan ravintolat

Praha

Country Life, Melantrichova 15, Stare Mesto. Tällaista ravintolaa on Tsekistä vaikea löytää. Ravintolassa ei nimittäin tarjota laisinkaan makkaraa eikä olutta. Sen sijaan täällä tarjotaan salaatteja, tuoreita vihanneksia ja terveellisiä mehuja. Hintataso: Edullinen.

U Houbare, Dukelskych Hrdinu 30. Joen toisella puolella Holesovicessä on viihtyisiä oluttupia sekä edullisia, hyviä, perinteisiä tsekkiravintoloita.  U Houbare on yksi niistä. Hintataso: Edullinen.

U Kalicha, Na Bojisti 12-14. Tämä ravintola on hieman turistirysämäinen, mutta se on silti käynnin arvoinen, kiitos fantastisen Pilsner Urquellin sekä schnitzlerien ja perunalettujen. Hintataso: Keskitasoa. www.ukalicha.cz

Pivovarsky Dum, Lipova 15, Prag 2. Tsekkiläistä kotiruokaa parhaimmillaan! Täällä toimii myös pieni panimo. Nauti kinkkupaistista knöödeleiden ja hapankaalin kera ja nauti keskipäivästä kumoamalla saksanpähkinäsnapsi. Hintataso: Keskitasoa.

Hanavsky pavilón
, Letenské sady 173. Suosittu ravintola, jossa on hieman korkeampi hintataso. Terrasilta on upea näkymä Vltava-sillan yli. Hintataso: Kallis.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer