Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Prahan nähtävyydet

Praha

Prahan linna, jonka sanotaan olevan maailman suurin keskiaikainen kirkko. Ihaile valtavaa Pyhän Vituksen katedraalia ja jatka sitten itse linnaan. Täältä alkoi 30-vuotinen sota tönäisystä linnan ikkunasta palatsialueen tunkiokasaan. Käy myös kultaseppien Zlata ulicka -kadulla, jossa alkemistit valmistivat liköörejä ja saippuaa.

Malá Strana on viehättävä alue linnan ja joen välissä, josta löydät esihistoriallisia katuja, viehättäviä barokkiaikaisia rakennuksia ja pieniä piilotettuja puutarhoja.

Staré Mesto eli Vanha kaupunki. Täällä sijaitsee Prahan tunnusmerkki Kaarlensilta ja vanha siltatorni sekä Staromestské námesti tori, joka on keskiaikaisen Prahan sydän. Käy myös raatihuoneella katsomassa astronomista kelloa sekä Pyhän Yrjön luostarissa juutalaisella hautausmaalla.

Tanssiva talo
, Tanici dum, Rasinovo nabrezi 80. Jännittävää, uudenlaista arkkitehtuuria Vltavan rannalla todisteena siitä, että vaikka Praha onkin keskiaikainen kaupunki, se ei pelkää nykyaikaa. Jotkut rakastavat sitä, toiset vihaavat sitä. Päätä itse.

Nerudova-katu kulkee linnasta alas Malá Stranalle. Viehättävä katu, jota pitkin kuljeskella. Kadun varrella on pittoreskeja taloja ja upeita terasseja.

Jazzfestivaalit lokakuussa. Joka lokakuussa jazzin ystävät ympäri maailmaa kokoontuvat Prahaan nauttimaan musiikista. Kansanjuhla.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer