Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Münchenin nähtävyydet

Munchen

Bayerische Staatoper, Max Joseph Platz 2, www.bayerische.staatsoper.de. Bayerische Staatoperia pidetään yhtenä maailman parhaista oopperataloista. Pääpaino on saksalaisten ja keskieurooppalaisten säveltäjien musiikissa.

Marienplatz. Vanhan kaupungin sydän. Uuden raatihuoneen kellopeli, Stephanskirchen ja vanha raatihuone ovat tutustumisen arvoisia kohteita.

Englisher Garten. Englantilainen puisto on Münchenin ensisijainen ulkoilukohde. Se on yksi Euroopan suurimmista kaupunginpuistoista, jossa ihmiset viettävät aikaa esimerkiksi oluella ja surffaamassa.

Schwabing. Münchenin viehättävimpiä alueita. Boheemi kortteli, josta tuli juppien pesäpaikka. Kauniita jugend-taloja sekä lukuisia baareja ja kahviloita.

Olympiapark rakennettiin vuoden 1972 kesäolympialaisia varten. 290 metriä korkea Olympiatorni on silmiinpistävä maamerkki. Kiipeä torniin ja nauti näkymästä.

Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Pinakothek Moderne. Kolme maailman parhaimpiin lukeutuvaa taidemuseota vieri vieressä. Täältä löytyy jotakin jokaisen maulle, joten valitse museo, joka sopii sinulle parhaiten. Alte keskittyy vanhoihin eurooppalaisiin mestareihin, kuten Rembrandtiin ja Rubensiin, Neue 1800-luvun ja 1900-luvun alun taiteeseen ja Moderne nykypäivän moderniin taiteeseen.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer