Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

München

Munchen

München – Oktoberfest ja baijerilainen olut

Saksan kolmanneksi suurin kaupunki tunnetaan kenties parhaiten Oktoberfestin, maailman suurimman joka syksy pidettävän olutfestivaalin ansiosta. Ihmiset ympäri maailmaa saapuvat nauttimaan hyvästä oluesta ja juhlimaan muutaman intensiivisen päivän ajan. Etelä-Saksassa sijaitseva München on Baijerin pääkaupunki. Alpit sijaitsevat niin lähellä, että niille on helppo poiketa vaeltamaan, hiihtämään ja nauttimaan luonnon kauneudesta.

München on kukoistava ja rikas kaupunki, jossa toimii useita Saksan teollisuuden avaintoimijoita. Toisin kuin pääkaupungissa Berliinissä, Münchenissä vallitsee hyvä järjestys, se on puhdas ja siisti. Münchenissä sijaitsevat muun muassa elektroniikkkajätti Siemensin ja autonvalmistaja BMW:n pääkonttorit.

München on kaupunki, joka kuhisee elämää.  Täällä on vilkas huvittelu- ja kulttuurielämä. Oluttupia ja -halleja on kaikkialla. Münchenissä on myös Saksan parhaimmistoon kuuluvia taidemuseoita, kuten kolme pinakoteekkia ja Haus der Kunst. Täällä ollaan myös innostuneita jalkapallosta, ja kaupungin asukkaat rakastavat kotijoukkuettaan Bayern Müncheniä.

Lähellä keskustaa sijaitseva, Euroopan suurimpiin kaupunginpuistoihin kuuluva Englantilainen puutarha on oiva paikka rentoutumiseen.


Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Munchen 257,59 €     23 marrask. 26 marrask.
Helsinki Munchen 293,81 €     1 lokak. 5 lokak.
Helsinki Munchen 295,14 €     23 marrask. 26 marrask.
Helsinki Munchen 335,21 €     30 syysk. 1 lokak.
Helsinki Munchen 345,08 €     1 lokak. 5 lokak.
Helsinki Munchen 482,59 €     30 syysk. 1 lokak.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer