Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Münchenin yöelämä

Munchen

Münchenissä on vilkas yö- ja huvielämä. Täällä on sekä suuria oluthalleja että trendikkäitä baareja ja yökerhoja.

Hofbräuhaus, Am Platzl 9. Münchenin suurin ja arvostetuin oluthalli. Paikka ei ehkä ole kaupungin viihtyisin, mutta tekee vaikutuksen koollaan ja on ehdottomasti käymisen arvoinen.

Alter Simpl, Türkenstrasse 57. Lukuisten boheemien taiteilijoiden vuosien varrella suosima legendaarinen oluttupa. Thomas Mannin ja Hermann Hessen kaltaiset kirjailijat olivat aikanaan paikan kanta-asiakkaita.

Atomic Cafe, Neuturmsstrasse 5, www.atomic.de. Nuorekas klubi, joka on ollut pitkään olemassa. Dance- ja indiemusiikkipainotteinen klubi sijaitsee Altstadtissa. Täällä pidetään toisinaan konsertteja, joissa esiintyy uusia mielenkiintoisia artisteja.

P1, Prinzregenterstrasse 1. Yksi kaupungin trendikkäimmistä paikoista. Kauniit ihmiset käyvät täällä seurustelemassa ja juhlimassa.

Kultfabrik, Grafingerstrasse 6, www.kultfabrik.info. Aiemmin vaihtoehtoisuudestaan ja rave-painotteisuudestaan tunnettu paikka, joka käytti nimeä Kunstpark Ost. Nykyisin täällä soitetaan pop-musiikkia suurelle yleisölle. Sijaitsee Haidhausenissa Isar-joen itäpuolella. Alueella sijaitsee erilaisia klubeja.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer