Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Genevessä

Geneve

Korut. Genèveä kutsutaan toisinaan jalokivien kotikaupungiksi. Täällä on jotakin jokaiselle mausta ja lompakosta riippumatta. Kalleimmat korut löytyvät elegantilta Rue du Rhône -kadulta. Täältä voi ostaa kallista ja perinteistä Gubelin-merkkiä, jota tarjotaan kaulakorujen, kellojen ja irtokivien uniikkikappaleina. Täällä asioivat varakkaimmat.

Jos ei halua sijoittaa koruihin aivan niin paljon rahaa, kannattaa mennä Orfeo by Christ -liikkeeseen Manorin lähelle. Modernimpaan makuun sopivia koruja löytyy trendikkäästä Carougen kaupunginosasta. Täällä valmistetaan alueen omien suunnittelijoiden koruja.

Kellot. Sveitsi on laajalti tunnettu kellotuotannostaan ja monista kellosepistään. Täällä valmistetaan sellaisia merkkejä kuin Tissot, Omega, Swatch, Rolex ja Piaget. Kaikkein kalleimpia kelloja myydään Place Bel Air -aukiolla. Bucherer-liikkeet ovat erikoistuneet Rolex-kelloihin. Jos haet hieman kohtuullisemman hintaista kelloa, kannattaa kysyä Espace Temps -merkkiä. Valitettavasti sveitsiläiset kellot eivät ole edullisempia niiden kotimaassa, vaan ne ovat usein jopa kalliimpia kuin Suomessa.

Du Rhône Chocolatier, 3 Rue de la Confédération. Ylellinen suklaapuoti, jota johtaa Madame Liliane Fumex. Työntekijät ovat aina valmiina neuvomaan suklaavalinnoissa.

Plain de Plainpalais -aukion suuri kirpputori on avoinna keskiviikkoisin ja lauantaisin kello 8.00 - 18:00.

La Cité des Vins, 3 Rue de Coutance. Viiniharrastajille! Tässä jättiläismäisessä myymälässä on tarjolla kahdeksansataa sveitsiläistä viinilaatua, useimmat Genèvestä. Saatavilla on kaikkea paloviinoista ylellisiin vuosikertaviineihin. Täällä pidetään sekä viininmaistajaisia että kursseja. Puhelinnumero: 022-732 22 22.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer