Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Costa del Solin nähtävyydet

Malaga

Ronda kaunis ja historiallinen kylä ylhäällä vuoristossa. Kylä on klassinen retkikohde, jonka kerrotaan olevan härkätaistelun alkukoti. Rondan härkätaisteluareena vihittiin käyttöön jo vuonna 1785.

Granada on Espanja viimeinen maurilainen kaupunki, jonka tunnettuja kohteita ovat vanhakaupunki ja Alhambra.

Antequera on esihistoriallinen kaupunki 45 kilometrin päässä Malagasta, joka on aina ollut useiden luostarien ja kirkkojen muodostama uskonnollinen keskus.

Gibraltar. Muista ottaa mukaan passisi, jos haluat vierailla Gibraltarissa, sillä se kuuluu Iso-Britanniaan. Gibraltar on historiallisesti mielenkiintoinen vapaakauppa-alue, jonka rajalla on uskomattoman pitkät autojonot huippusesongin aikana. Aja ylös valtavan kallion huipulle katsomaan berberiapinoita, joita pääsee paljon lähemmäs kuin safareilla. Pidä kuitenkin auton ikkunat suljettuina.

Axarquia on alue täynnä kauniita valkoisia taloja ja vuoristomaisemia. Hohtavan valkoiset kylät ovat Andalusialle tyypillisiä.

Mijas on pieni kylä ylhäällä vuoristossa, vajaan kymmenen kilometrin päässä Fuengirolasta. Tänne kannattaa matkata iltapäivisin, kun turistibussit ovat palanneet takaisin rannikon hotelleihin. Kuljeskele ympäriinsä ja katsele vaikuttavan näköistä Välimerta kaukana alapuolella.

Cuevas de Nerja eli suomeksi Nerjan luolat. Muistuttavat valtavaa katedraalia, josta on löytynyt yli 20000 vuotta vanhoja luolamaalauksia. Maailman pisin stalaktiitti, pituudeltaan 63 metriä, löytyy yhdestä näistä luolista. Se on kuin valtava sitkeä pylväs jähmettyneenä kesken liikkeen. Luolassa pidetään aika ajoin konsertteja, joissa soitetaan kaikkea rock-musiikista flamencoon. Mahtava elämys.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Malaga 200,12 €     5 maalisk. 12 maalisk.
Helsinki Malaga 389,20 €     25 jouluk. 12 tammik.
Helsinki Malaga 405,43 €     5 maalisk. 12 maalisk.
Helsinki Malaga 435,14 €     26 jouluk. 31 jouluk.
Helsinki Malaga 483,88 €     28 jouluk. 6 tammik.
Helsinki Malaga 630,94 €     25 jouluk. 12 tammik.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer