Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Liikkuminen Costa del Solilla

Malaga

Costa del Solin kierros onnistuu monin tavoin helposti ja miellyttävästi. Rautatie yhdistää Malagan ja kaikki muut aurinkorannikon paikkakunnat. Rautatien pääteasema on Fuengirola. Kaikkien rannikkokaupunkien välillä liikennöi myös runsaasti linja-autoja.

Vuokra-auto

Paras tapa kiertää rannikon paikkakuntia on vuokrata auto. Autoilu Costa del Solilla on yleensä ongelmatonta. Kaupunkien liikenne voi olla ahdistavaa ja espanjalaisten tapa pysäköidä oikean-puoleiselle ajokaistalle hätävilkut päälle kytkettyinä vaatii suurta tarkkaavaisuutta. Teiden kunto on yleisesti ottaen hyvä ja pääteiden viitoitus mallikelpoinen. Viitoitus kaupungeissa on ongelmallisempi. Usein ei tienviittoja ole mahdollista nähdä ennen kuin ollaan keskellä risteystä, josta olisi jo pitänyt kääntyä.

Rannikkoa seuraavan ja kaupunkien läpi kulkevan pääväylän tunnus on N-340 tai A-7. Tie ruuhkautuu helposti ja sillä on lisäksi vaarallisia liittymiä, joista puuttuu kiihdytyskaista. Jos haluaa matkata pitemmän matkaa rannikon suuntaisesti, kannattaa valita uusi maksullinen AP-7 -moottoritie, jolla on kunnolliset liittymiskaistat ja rauhallisempi liikenne. Suurimmat ongelmat syntyvät pysäköintitilanteissa. On suuri vaara päätyä yksisuuntaisille pikkukaduille, joissa jokainen neliömetri on varattu. Helpoimmalla pääsee hakeutumalla suoraan pysäköintitaloon.

Espanja on Euroopan Unionin jäsen, joten siellä kelpaa suomalainen ajokortti. Polttoaine on suurin piirtein saman hintaista kuin Suomessa. Voit vuokrata auton meillä samalla kun varaat lentolippusi. Varaa auto klikkaamalla tätä.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer