Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Budapestin ravintolat

Budapest

Gundel, Allakerti ut 2, www.gundel.hu Maailmankuulu ravintola, jossa tarjotaan loistavaa unkarilaista ruokaa. Gundel on yhtä kuuluisa kuin Zsa Zsa Gabor, gulassi ja Tokaj. Varaa pöytä etukäteen ja pakkaa puku matkalaukkuun. Hintataso: Kallis.

Bagolyvar, Allatkerti ut 2. Suuri ja loistokas ravintola, jossa on aina tarjolla jotakin erityistä. Puhdasta ja siistiä, mutta kuitenkin aidosti unkarilaista. Hyvää gulassia, joka on klassinen unkarilainen ruokalaji. Hintataso: Keskitasoa.

Szeraj, Szent Istvan krt 13. Turkkilainen kebab-ravintola, jossa tarjotaan idän mielenkiintoista ruokaa inhimilliseen hintaan. Hintataso: Edullinen.

Bohem Tanya, Paulay Ede ut 6. Ihania tuoksuja, vahvaa paprikaa ja tummanpunaista viiniä.  Unkarilaista kotiruokaa parhaimmillaan. Hintataso: Keskitasoa.

Kárpátia, Ferenciek tere 4-8, www.karpatia.hu Ravintolassa on mukava tunnelma. Siellä soitetaan elävää musiikkia ja tarjotaan erikoisherkkuja muun muassa transsylvanialaisesta keittiöstä. Hintataso: Kallis.

Gerbeaud, Vörösmarty ter 7, www.gerbeaud.hu Gerbeaud on elämys sekä kauneutensa että keittiönsä laadukkuuden suhteen. Konditoria, baari ja ravintola samassa. Täällä voi nauttia hanhenmaksatryffeliä, piparkakkuvaahtoa, 24 karaatin suklaata, kotitekoista olutta tai raikasta jälkiruokaviiniä. Hintataso: Kallis

Kartta

Header
Subject
Body
Footer