Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Budapestin nähtävyydet

Budapest

Budapestin matkailuneuvonta: Tourinform, Distrikt V, Sütó utca 2, puh. 1-317 98 00.

Gellért-kylpylä on erittäin kaunis vanha kylpylä, jossa voi nauttia perinteisestä unkarilaisesta terveyskylvystä.  Saatavilla on muun muassa savihoitoja ja kokovartalohierontaa.

Parlamentti, Orszaghaz Kun Budapestin parlamentti rakennettiin, ei todellakaan pihtailtu koristeissa. Orszaghaz on maailman suurin parlamenttirakennus. Se on ilo silmälle ja kuuluu ehdottomasti kaupungin ykköskohteisiin. Ihaile loistoa ja unkarilaisia kruununjalokiviä. Yritä päästä näkemään parlamentti myös yöllä kuunvalossa.

Ketjusilta yhdistää Budan ja Pestin toisiinsa mustana nauhana Tonavan yli. Klassinen kävelykatu. Kun kaupunki ja joki kylpevät valossa iltaisin, paikka on kauneimmillaan.

Linnan alue on paljon enemmän kuin vain linna. Tee kävelyretki Budan kukkuloille pitkin mukulakivikujia ja mene Kalastajan paviljonkiin, josta on upea näköala Tonavan, parlamentin ja Pestin ylle.

Unkarilainen viinitalo, Szentharomsag ter 6,  www.magyarborokhaza.hu. Tämä on viinin ystävien paratiisi. Suunnista kohti linnan aluetta ja Matteus-kirkkoa, maksa 13 euroa ja laskeudu kellariin. Alhaalla on mahdollisuus maistaa 700 Unkarin parasta viiniä. Voit myös ostaa viinipulloja kotiin vietäväksi.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer