Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Parhaat lentohinnat

SAS matkatavarat


SAS

SAS matkatavarat

SAS on siirtynyt uuteen matkatavarakonseptiin. Lipun hintaan kuuluu aina vähintään 23kg ruumassa kuljetettavaa matkatavaraa, ja 8kg käsimatkatavaraa. Laukkujen määrä ja paino riippuvat matkalipputyypistäsi. Lastenrattaat voi kuljettaa maksutta SAS:lla. Lisäksi pienen lapsen kanssa matkustettaessa voit ottaa pienikokoiset sateenvarjorattaat mukaan matkustamoon.

Matkatavarasäädökset

Kotimaa/Eurooppa/Aasia /USA       Paino                      Koko (pituus +leveys+ korkeus)

SAS GO                                              1 x 23kg                   max. 158cm per laukku

SAS Plus                                            2 x 23kg                   max. 158cm per laukku

SAS Business                                      2 x 32kg                   max. 158cm per laukku


Voit aina ottaa mukaan yhden käsimatkatavaralaukun mukaan koneeseen. Sallittu painoraja on 8kg ja laukun maksimimitat 55cm x 40cm x 23cm. Aasiaan ja USA:han Business- tai SAS Plus -luokan matkustajat voivat ottaa mukaan kaksi käsimatkatavaralaukkua, maksimi paino 8kg per laukku.

Nesteet lennoilla: EU on laatinut säännöt nesteiden kuljetukseen käsimatkatavaroissa. Tämä ei koske kirjattuja matkatavaroita. Voit lukea lisää SAS:n matkatavarasäädöksistä heidän Internet-sivustollaan osoitteessa: www.flysas.fi

Header
Subject
Body
Footer