Lufthansa - parhaat hinnat

SAS matkatavarat


SAS

Matkatavaroiden kuljettaminen SAS-lennoilla

Matkatavarasäännöt voivat vaihdella lentolipun tyypin mukaan. SAS-lennoilla noudatettavat matkatavarasäännöt näkyvät jäljempänä. Jos matkatavaroittesi paino alittaa jäljempänä mainitun ylärajan, niistä ei veloiteta lisämaksua.

Jos painoraja ylittyy, matkatavaroittesi kuljettamisesta veloitetaan ylipainomaksu. Enintään 23 kg painavan kirjattavan lisämatkatavaran kuljetusmaksaa 30 euroa kotimaassa, 30 euroa Pohjoismaissa ja Euroopassa sijaitseviin kohteisiin ja 49 - 85 euroa muualla maailmassa sijaitseviin kohteisiin.

Tarkemmat tiedot:
SAS GO: 1 matkatavara, paino enintään 23 kg, enintään 118 cm matkatavaraa kohden (55 x 40 x 18)
SAS PLUS: 2 matkatavaraa, paino enintään 23 kg, enintään 118 cm matkatavaraa kohden (55 x 40 x 18)
SAS Business: 2 matkatavaraa, paino enintään 32 kg, enintään 118 cm matkatavaraa kohden (55 x 40 x 18)
SAS Light Go: 8 kg käsimatkatavaraa

Käsimatkatavarat

Yleensä SAS-lennoille saa ottaa mukaan yhden 8 kg painavan käsimatkatavaran, jonka koko on 55 x 40 x 18 cm. Jos matkustat Aasiaan tai USA:han tai sieltä pois SAS Business- tai SAS PLUS -luokassa, saat ottaa mukaan kaksi 8 kg:n käsimatkatavaraa. Ne saa ottaa mukaan myös jatkolennoille. Voimassaolevissa lentoturvallisuussäännöissä rajoitetaan käsimatkatavaroissa kuljetettavan nesteen määrää. Säännöt eivät koske kirjattavia matkatavaroita.

Näihin tietoihin voidaan tehdä muutoksia koska tahansa, joten on suositeltavaa tutustua lentoyhtiön sivustoon. Lue kaikki ohjeet ja säännöt aina ennen matkustamista.

Header
Subject
Body
Footer