Lufthansa - parhaat hinnat

San Franciscon nähtävyydet

San Francisco

Raitiovaunuajelu Fisherman´s Wharfille. Jos olet ensi kertaa kaupungissa, on kaapeliraitiovaunulla ajelu ehdoton must. Itsetietoiset kuljettajat ovat jo sinänsä nähtävyys. Kannattaa osallistua kierrokselle, joka ulottuu Fisherman´s Warfille. Se on yksi San Franciscon suosituimmista turistialueista. Monet vierailevat mielellään laiturilla 39, jolla lukuisat merileijonat kellivät auringossa. Miksi et matkustaisi lautalla maailmankuuluun Alcatrazin vankilaan, joka sijaitsee saarella keskellä lahtea.

Golden Gate Bridge
on yksi maailman kuuluisimmista silloista. Se on San Franciscon suurin nähtävyys ja tunnusmerkki. Kaunis punainen riippusilta esiintyy lukemattomissa postikorteissa sekä elokuvissa, jotka on kuvattu kaupungissa.  Silta on kauneimmillaan, kun maidonvalkoinen sumu hiipii kaupungin ylle ja ympäröi sillan aavemaisesti.

Golden Gate Park
on kaupungin suurin puisto, joka sopii täydellisesti piknikeihin. Siellä on Japanese Teagarden sekä useita museoita, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Golden Gate Park ei sijaitse kuuluisan sillan lähistöllä, mikä voi johtaa vierailijaa harhaan.

Twin Peaks
on upea näköalapaikka kaupungin yllä. Tänne kannattaa tulla iltapimeällä, jolloin sykkivän kaupungin valot hohtavat kauniina.

Napa Valley
Tunnin ajomatkan päässä San Franciscosta sijaitsee maineikas Napa Valleyn viinialue. Täällä järjestetään ilmaisia ohjattuja kierroksia ja viininmaistajaisia. Loistava kohde viininharrastajille. Osa täällä valmistetuista viineistä on saatavissa myös kotoisesta Alkosta.

Alamo Square
, Hayes Street Tee kävelyretki täällä ja ihaile viktoriaanisia taloja ja kaupungin kaunista profiilia samalla kertaa. Täältä voi jatkaa matkaa Haight Ashburyyn. Se on alue, jolla hippikulttuuri on edelleen voimissaan. Täällä on monia jännittäviä kauppoja ja ravintoloita.

49-Mile Scenic Drive
. Täydellinen kohde niille, jotka haluavat tutustua San Franciscon tärkeimpiin nähtävyyksiin autolla. Selkeästi merkitty jättiläisväylä vie matkailijan kaupungin parhaimmille alueille ja näköalapaikoille. Tämä kierros kestää koko päivän, koska on varattava aikaa myös autosta poistumiseen silloin tällöin. Ajokierroksen voi aloittaa ja lopettaa milloin haluaa.  Pidä silmällä 49-Mile Scenic Drive -kylttejä, joissa on lokki. Niitä on takuuvarmasti tavallisimpien turistikohteiden yhteydessä.

Matkailuneuvonta on Hallidie Plaza -aukiolla Market ja Powell Streetillä, puh. 415-391 20 00.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer