Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Lissabonin ravintolat

Lissabon

Useimmat Lissabonin ravintoloista sijaitsevat Avenida da Liberdaden alueella. Jos kuitenkin etsit parempaa ruokapaikkaa, kannattaa valita jokin Baixan, Barrio Alton tai Alfaman alueen ravintoloista.

Lissabon on yksi Euroopan edullisimmista suurkaupungeista ulkona syömiseen. Vaikka kaupunki ei ehkä olekaan Pariisin tapainen gastronomien paratiisi, sieltä löytyy monia hyviä ravintoloita. Erikoisuuksia ovat äyriäis- ja kalaruoat.

Carvoaria, Rua das Flores 6. Isoja annoksia lihaa ja kalaa suoraan puuhiiligrillistä. Hintataso: Edullinen.

Bonjardim, Travessa de Santo Antao 12. Paikallisväestön suosima paikka, edulliset hinnat, grillattua kananpoikaa kannattaa kokeilla. Hintataso: Keskitasoa.

Trindade, Rua Nova da Trindade 20. Erittäin suosittu klassinen paikka vanhassa luostarissa. Erikoisuutena kala- ja äyriäisruoat. Hintataso: Keskitasoa.

Hua Ta Li, Rua dos Bacalhoeiros 109. Suosittu ravintola, jossa itä ja länsi kohtaavat. Valikoimista löytyy myös kiinalaisia ruokalajeja. Hintataso: Keskitasoa.

Sr Vinho, Rua do Meio-a-lapa 18. Hyvää ruokaa ja Portugalin parhaat fado-laulajat. Kannattaa tulla ajoissa. Hintataso: Kallis.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer