Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Gran Canarian nähtävyydet

Las Palmas

Maspalomasin hiekkadyynit. Kuljeskele satumaisen kauniilla hiekkadyyneillä, jotka levittäytyvät rannalle. Maspalomasin hiekkadyynit ovat suojeltu alue, joten ole varovainen siellä. Muista kerätä kaikki roskat pois.

Puerto de Mogán. Eloisa pieni kalastussatama, joka on rakennettu matalasti. Tätä viehättävää paikkaa kutsutaan usein Gran Canarian Venetsiaksi. Sinne pääsee laivalla useista paikoista rannikolla. Myös torilla kannattaa käydä.

Cruz de Tejeda. Kauniit näkymät ristiltä. Sieltä voi ihailla saaren korkeinta kohtaa Pozo de las Nievesiä sekä upeaa Roque Nubloa etelässä. Voit ihailla myös San Mateon tasankoja luoteessa ja Roque Bentaygaa lännessä.

Rantatie Agaetesta Aldea de San Nicolásiin. Upea rannikkoreitti. Tieltä on mahtava näköala kallioisiin maisemiin ja jyrkänteisiin. Vuokraa auto ja lähde ajamaan. 

Vegueta-korttelit. Las Palmasin pieni historiallinen keskusta, jossa on muun muassa kaunista paikallista arkkitehtuuria.

Palmitos Park eläintarha, jossa esitetään  petolintu- ja papukaijanäytöksiä. Eläintarha voi olla hauska kohde, jos matkassa on lapsia. Jos lapset pitävät uimisesta ja seikkailuista, heidät kannattaa viedä Aqua Sur -vesimaailmaan.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer