Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Brysselin nähtävyydet

Bryssel

Grand Place on Brysselin sydän. Upea tori, jolla on maan kauneimmat talot. Hôtel de Ville edustaa goottilaista tyyliä. Grand Place -aukio kuhisee ihmisiä. Tarjolla on lukuisia suosittuja ulkoilmakahviloita ja pieniä, viihtyisiä kellariravintoloita.

Musée Bruxellois de la Gueuze
, rue Gheude 56, www.cantillon.be. Museo sijaitsee saman perheen omistamassa Cantillon-panimossa. Täällä voi maistella Brysselin hienoja lambic-oluita.

Musées Royaux des Beaux-Artes
, rue de la Régence 3, www.fine-arts-museum.be. Täällä on Belgian hienoin kokoelma surrealistista taidetta ja vanhojen mestarien töitä.

Quartier des Institutiones Européennes, metroasema Schuman. Koe valta ja EU lähietäisyydeltä. Tämä on EU-mahdin tyyssija, jossa on erittäin mielenkiintoisia rakennuksia, kuten Euroopan parlamentti, Berlaymont Palace ja Résidence Palace.

Centre Belge de la Bande Dessinée
, rue des Sables 20, www.cbbd.be. Jännittävä museo, jossa yhdistyvät art nouveau ja sarjakuvat. Belgialaiset sarjakuvat ovat maailmankuuluja. Niihin lukeutuvat muun muassa Tintti, Piko, Lucky Luke ja smurffit. Käy museossa ja näe taas asiat lapsen silmin.

Matkailuneuvonta sijaitsee kaupungintalolla Grand Place -aukiolla.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Bryssel 159,50 €     13 lokak. 16 lokak.
Helsinki Bryssel 178,56 €     15 marrask. 22 marrask.
Helsinki Bryssel 185,87 €     9 marrask. 13 marrask.
Helsinki Bryssel 192,47 €     15 marrask. 18 marrask.
Helsinki Bryssel 211,50 €     21 jouluk. 4 tammik.
Helsinki Bryssel 469,71 €     15 marrask. 18 marrask.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer