Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Uutiskirjeisiin ja markkinointiin liittyvä henkilötietopolitiikka


Uutiskirjeisiin ja markkinointiin liittyvä henkilötietopolitiikka

Supersaverin henkilötietopolitiikka perustuu henkilötietolakiin (1999/523). Ostamalla meiltä tuotteen tai palvelun tai antamalla meille henkilötietosi suostut siihen, että kyseisiä tietoja käytetään ilmoitettuun käyttötarkoitukseen.

Henkilötiedoiksi katsotaan kaikki henkilöä koskevat tiedot missä tahansa muodossa. Henkilötietoihin kuuluvat esimerkiksi nimi, sähköposti- ja postiosoite, puhelinnumero sekä laskutus- ja tilitiedot. Henkilötietoihin sisältyvät myös kaikki muut sinua tai perheenjäseniäsi koskevat tiedot, jotka annat meille luodessasi käyttäjäprofiiliin tai rekisteröityessäsi palveluumme.

Supersaverin verkkosivuilla ilmoitettuja tietoja käytetään hallinnollisiin tehtäviin sekä parhaan mahdollisen palvelutason takaamiseen yhtiön asiakkaille. Henkilötietojen avulla voimme toimittaa tilaamasi palvelun ja huolehtia siitä, että saat tarvitsemasi tuotteet. Tietojen avulla voimme myös kertoa sinulle uutisista ja kilpailuista, lähettää uutiskirjeitä ja tarjouksia sekä antaa muutakin tietoa, jonka arvelemme kiinnostavan sinua. Lisäksi tietoja käytetään tilastointiin sekä verkkosivujen sisällön kehittämiseen ja tietokantojen päivitykseen.

Tuotteiden tai palvelujen maksamisen yhteydessä ilmoittamiasi tilitietoja käytetään ainoastaan ostotapahtuman toteuttamiseen. Tilitiedot luovutetaan kolmannelle osapuolelle vain, jos niitä tarvitaan maksun suorittamiseen, hallinnointiin ja perintään.

Supersaver on osa konsernia, jonka emoyhtiö on eTRAVELi. Supersaver pidättää itsellään oikeuden käsitellä ja luovuttaa henkilötietoja konsernin sisäisesti. Supersaver pidättää itsellään oikeuden luovuttaa tietoja vapaasti kolmannelle osapuolelle yhtiön tai sen käyttöomaisuuden myynnin tai oston yhteydessä, tai jos kolmas osapuoli ostaa jonkin toisen konsernin tytäryhtiön tai konsernin emoyhtiön tai hankkii itselleen konsernin käyttöomaisuutta ja henkilötiedot lasketaan yhdeksi luovutettavaksi käyttöomaisuudeksi.

Henkilötietoja voidaan lisäksi jakaa yhteistyökumppaneillemme ja muille Supersaverin toimeksiannosta toimiville osapuolille, esimerkiksi alihankkijoille, jotta Supersaver voi täyttää käyttäjän kanssa tekemänsä sopimuksen.

Lisäksi voimme luovuttaa tietoja kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin, oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi tai lain tai tuomioistuimen vaatimuksesta.
Verkkosivuillamme ilmoittamiasi muihin henkilöihin liittyviä tietoja säilytetään ainoastaan yksityistä käyttöä varten. Tällaisia ovat esimerkiksi perheenjäseniä ja ystäviä koskevat tiedot, jotka on ilmoitettu palveluiden varaamisen tai Omat sivut -profiilin yhteydessä. Tämä tarkoittaa sitä, että Supersaver ei käytä kyseisiä tietoja ottaakseen yhteyttä asianosaisiin henkilöihin tai hyötyäkseen niistä millään tavalla.

Sinä itse vastaat tietojesi ajantasaisuudesta joko päivittämällä niitä verkkosivuillamme tai ottamalla yhteyttä Supersaveriin. Halutessasi päivittää tai korjata annettuja tietoja, tai jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa palveluistamme, tiedonkeruusta tai oikeuksistasi, ota yhteyttä: www.supersaver.fi

Header
Subject
Body
Footer