Lufthansa - parhaat hinnat

Jatkolentotakuu


Palvelumme

Jatkolentotakuu sisältyy lipun hintaan, jotta voimme palvella sinua matkallasi parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman kätevän ja mukavan matkan. Jos myöhästymisten, aikataulumuutosten tai lentojen peruuttamisen vuoksi pääseminen perille lopulliseen kohteeseen myöhästyy yli 24 tuntia, Supersaver auttaa löytämään parhaat mahdolliset lentovaihtoehdot. Jos sopivaa vaihtoehtoa ei löydy, sinulle tarjotaan kaikkien käyttämättömien lentolippujen hinnan maksamista takaisin tai lentolippua lähtöpaikkakunnalle. Valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Autamme vain silloin, kun lentoon tehty muutos vaikuttaa muihin lentoihin. Jos esimerkiksi matkustat Tukholma-Oslo-New York City-Dallas ja lennät vain viimeisen osuuden erillisellä lentolipulla, teemme muutoksia vain siihen. Huomaa, että tämä takuu on voimassa vain, jos lento myöhästyy tai peruutetaan tai sen aikataulu muuttuu normaalien olosuhteiden vallitessa. Jatkolentotakuu ei ole voimassa esimerkiksi sääolosuhteiden vuoksi aiheutuvien Force majeure -tilanteiden vuoksi.

Takuuta ei voi käyttää hyväksi silloinkaan, jos teet muutoksia johonkin lentolipuistasi ilman hyväksyntäämme.

Jatkolentotakuun käyttömahdollisuuksia:

  • Jos lentoyhtiö muuttaa lennon aikataulua tai peruuttaa lennon ennen lähtöä ja saapuisit tämän vuoksi matkakohteeseen yli 24 tuntia myöhässä.
  • Jos lennät erillisillä lentolipuilla.

Näin hyödynnät jatkolentotakuun:

  • Jos erillisellä lipulla lennettävä lentosi myöhästyy tai peruutetaan tai sen aikataulu muuttuu, ota meihin yhteys 48 tunnin kuluessa, jos lennon lähtöön on aikaa yli neljä vuorokautta. Jos lennon lähtöön on aikaa alle neljä vuorokautta, ota meihin yhteys 24 tunnin kuluessa. Voit lähettää sähköpostiviestin tai soittaa, mutta jos et ilmoita aikataulun muuttumisesta tai lennon myöhästymisestä tai peruuttamisesta määräaikaan mennessä, oikeutesi jatkolentotakuuseen raukeaa.

    Kun ilmoitat aikataulun muuttumisesta tai lennon peruuntumisesta, tarjoamme 72 tunnin kuluessa toista lentoa alkuperäisessä matkustusluokassa tai hyvitämme käyttämättömät lentoliput.
    Kun olet vastaanottanut ehdotuksemme, meidän on saatava vastauksesi 24 tunnin kuluessa. Muutoin jatkolentotakuu raukeaa.
  • Jos et ehdi erillisellä lipulla lennettävälle jatkolennolle lennon myöhästymisen tai peruuttamisen vuoksi, soita meille heti. Jos tämä tapahtuu aukioloaikojemme ulkopuolella, varaa itse uusi lento lopulliseen kohteeseen. Korvaamme kustannuksesi jälkeenpäin sillä edellytyksellä, että olet varannut kohtuuhintaisen lennon samassa matkustusluokassa. Jos päivität parempaan matkustusluokkaan, maksat lisäkustannukset itse. Huomaa, että noudatamme lentokentän vaihtoaikasuositusta. Jos sinun olisi pitänyt ehtiä jatkolennolle sen puitteissa, korvausta ei makseta.

Majoitus: Jos lennon myöhästymisen tai peruuntumisen vuoksi myöhästyt jatkolennolta ja joudut yöpymään (kello 22.00–08.00), korvaamme majoituskustannuksia enintään XX euroa matkustajaa kohden. Korvaus on voimassa öiden lukumäärästä riippumatta.

Ruoka ja juoma: Jos lennon myöhästymisen tai peruuntumisen vuoksi aiheutuu yli neljän tunnin myöhästyminen, korvaamme ruoka- ja juomakustannuksia enintään XX euroa henkilöä kohden.
Jos lentoyhtiö tai lentokenttä tarjoaa majoituksen tai aterian, korvausta ei makseta.

Vaihtoehtoinen kuljetus: Jos emme onnistu löytämään toista lentoa samalta lentokentältä, voimme ohjata 200 km:n säteellä sijaitsevalle vaihtoehtoiselle lentokentälle. Tällöin korvaamme koko matkaseurueen kuljettamisesta enintään XXX euroa.

Viisumivaatimukset

Tietyissä tapauksissa saatat tarvita viisumia tai transitviisumia, jotta pääset jatkamaan matkaasi. Tarkista itse, tarvitsetko niitä.

Matkatavarat

Huomaa, että koska matkustat erillisillä lentolipuilla, saatat joutua tekemään lähtöselvitykset lentojen välillä sekä noutamaan matkatavarasi ja lähtöselvittämään ne uudelleen.

Header
Subject
Body
Footer