Lufthansa - parhaat hinnat

Viikonloppumatkat Euroopan houkuttelevimpiin kohteisiin

Weekend i englans vackra landskap

Tee irtiotto arjesta. Lähde viettämään viikonloppua johonkin Euroopan houkuttelevimmista kohteista. Eurooppa on täynnä mielenkiintoisia ja mukavia elämyksiä Välimeren lämpimistä aalloista ja aurinkoisilta rannoilta Jäämeren rannikon kiehtovaan luontoon. Ota aurinkoa Espanjan kauniilla rannikolla, tutustu historiaan Roomassa tai katsele keskiyön aurinkoa Pohjois-Norjassa.

Euroopassa kaikki on lähellä. Muutamassa tunnissa lennät mäntyjen ja kuusien maasta huojuvien palmujen luokse ja moneen muuhun kohteeseen. Viikonloppuloma on oikea valinta, kun matkakärpänen puraisee mutta et halua haaskata kallisarvoisia lomapäiviäsi.

Nauti herkullisesta ruoasta yhdessä ystävien kanssa eurooppalaisissa kaupungeissa

Monet maailman houkuttelevimmista ja trendikkäimmistä suurkaupungeista sijaitsevat Euroopassa. Sinua odottaa tähdillä palkittuja ravintoloita, upeita klubeja ja uusinta muotia. Syö, juo ja juhli kunnolla! Valitse paikallisia erikoisuuksia yksinkertaisessa tavernassa tai käy uusimmissa suosikkiravintoloissa. Monet maailman kuuluisimmista taiteilijoista ovat kotoisin Euroopasta: ihaile Picasson ja Dalín maalauksia suositussa Barcelonassa tai Rembrandtia ihastuttavassa Amsterdamissa. Euroopan ainutlaatuinen luonto täytyy kokea korkeilta vuorilta syviin laaksoihin. Alpit ovat kaikkien laskettelijoiden unelma: upeita rinteitä ja after ski vailla vertaa. Jos pidät auringon ottamisesta ja rantaelämästä, voit ihastella Ranskan Rivieran loistoa, kylpeä kuumissa lähteissä Islannissa tai löytää oman pienen rantasi Kreikan saaristosta.

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Milano 94,77 €     11 maalisk. 16 maalisk.
Helsinki Pariisi 107,01 €     25 maalisk. 28 maalisk.
Helsinki Tukholma 109,48 €     14 maalisk. 25 huhtik.
Helsinki Lontoo 134,59 €     7 helmik. 9 helmik.
Helsinki Malaga 136,93 €     13 maalisk. 25 maalisk.
Helsinki Las Palmas 145,54 €     10 maalisk. 17 maalisk.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Oulu Lontoo 1 159,12 €     4 helmik. 10 helmik.
Oulu Innsbruck 1 338,68 €     20 helmik. 25 helmik.
Header
Subject
Body
Footer