Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Wien

Wien

 

Wien – taidetta, kulttuuria ja kaunista arkkitehtuuria

 

Jos arvostat kaunista jugend-arkkitehtuuria ja varhaista modernia tyyliä, olet tullut juuri oikeaan kaupunkiin. Wien on fantastisen kaunis kaupunki, joka yhdistetään usein 1800-luvun romantiikkaan ja hienostokulttuuriin, Straussiin ja espanjalaiseen ratsastuskouluun. Ratsastuskoulu toimii yhä ja kaupungissa järjestetään edelleen tanssiaisia missä wienervalssi soi läpi yön. Wieniläiset ovat innoissaan ja ylpeitä kaupungistaan.

Wienissä huomaa, että kaupunki oli aikoinaan imperiumin keskipiste. Taidehistoriallisessa museossa sekä Hofburgin ja Schönbrunnin palatseissa saa pienen käsityksen kaupungin menneestä loistosta. Kaupungin historia elää nykypäivänä myös kahvilakulttuurissa. Hyvin pukeutuneet tarjoilijat tarjoilevat kahvin pöytään. 

Menneisyyden vastapainoksi Wienistä löytyy myös modernia suunnittelua, trendikkäitä baareja, klubeja ja kauppoja sekä viimeisintä tanssimusiikkia. Itävallan pääkaupunki huokuu sekä historiaa, että on tiiviisti nykypäivän menossa mukana. Jos haluat tutustua kaupungin molempiin puoliin, on edessäsi hektinen mutta jännittävä matka.


Kartta

Header
Subject
Body
Footer